HTML5 point hot spot disaper

Q&A about the latest versions
Post Reply
capirossi
Posts: 14
Joined: Tue Dec 09, 2008 5:36 am

Mon Sep 17, 2012 12:05 pm

Hello All,

I use to work only with flash and I am having alot of problem with HTML5. I must have miss out my setting.
my point hot spot are all gone after i choose exporting to html. it is fine on flash. It is still there in the working file but it just never comes out in the output.

please help
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 10183
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Mon Sep 17, 2012 10:21 pm

Hi,
When you say not showing what do you mean exactly.
Not there or something different?
Regards,
Hopki
Hopki
Garden Gnome Software Support
If you send an e-mail to support please send a link to the forum post for reference.
support@ggnome.com
https://ggnome.com/wiki/documentation/
capirossi
Posts: 14
Joined: Tue Dec 09, 2008 5:36 am

Tue Sep 18, 2012 10:33 am

mostly it is not there but it is fine if i export it to flash. There is a few occasion it is not at the position that I had wanted it to be. It just fly around. Also I did some changes to the skins and the hot spot curser.
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 10183
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Tue Sep 18, 2012 11:53 pm

Humm, sounds very odd, first report of this unless anyone else has the same problem.
Can you zip up your project and send it?
Regards,
Hopki
Hopki
Garden Gnome Software Support
If you send an e-mail to support please send a link to the forum post for reference.
support@ggnome.com
https://ggnome.com/wiki/documentation/
Post Reply