image path not found

Q&A about the latest versions
Post Reply
wiso
Posts: 151
Joined: Wed Oct 26, 2016 6:52 pm

image path not found

Post by wiso » Tue Sep 04, 2018 11:14 am

hallo ,
i have a very strange problem,

my customer wanted to install the tour on his server and got the following result:

https://xxxxxxx

the symbols (which are in the output/image folder) are all missing.

it should look like this:

http://www.wisocast.at/muellers/parlame ... index.html

in former tours, created with pano2vr 5.x he had not this problem.

it seems to be a typo 3 system, and i found this forum thread, which maybe has to do with this.
viewtopic.php?f=6&t=12963&p=54137&hilit ... ges#p54137

but i am not shure and mainly i dont know what to do?!

anyone help?
thank you,
wiso
Last edited by wiso on Thu Sep 06, 2018 9:56 pm, edited 1 time in total.

wiso
Posts: 151
Joined: Wed Oct 26, 2016 6:52 pm

Re: image path not found

Post by wiso » Thu Sep 06, 2018 9:37 am

good morning,

nobody a solution or an hint for me?

best regards,
wiso

wiso
Posts: 151
Joined: Wed Oct 26, 2016 6:52 pm

Re: image path not found

Post by wiso » Thu Sep 06, 2018 9:54 pm

good evening,

the excellent software engineer found the solution:

complete the path to the folder:

skin=new pano2vrSkin(pano);

skin=new pano2vrSkin(pano, 'https://www.xxxxxxx.at/fileadmin/360-panorama-xxxxx/');

this is only important if you want to include the tour in a typo 3 cms

best regards,
wiso

User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 8656
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Re: image path not found

Post by Hopki » Mon Sep 10, 2018 8:42 pm

Hi wiso,
Been away, but glad you got it working.
Regards,
Hopki

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 27 guests