connection GOOGLE user failure !!!

Post Reply
gearsdigit
Posts: 10
Joined: Tue Apr 25, 2017 11:58 am

connection GOOGLE user failure !!!

Post by gearsdigit » Tue Apr 25, 2017 1:06 pm

connection GOOGLE user failure ??????
A problem window appears ----> Error creating SSL context????


Pano2VR 5.2 B3
Attachments
1493118126435.jpg
1493118126435.jpg (2.91 KiB) Viewed 2055 times
1493098136494.jpg
1493098136494.jpg (36.13 KiB) Viewed 2055 times

User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 8414
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Re: connection GOOGLE user failure !!!

Post by Hopki » Tue Apr 25, 2017 2:12 pm

Hi gearsdigit,
Moving this to the correct forum.
When did this start as Iv just tested and all is working.
I would say give it an hour or two and retry just encase Google are working on the server.
Regards,
Hopki

gearsdigit
Posts: 10
Joined: Tue Apr 25, 2017 11:58 am

Re: connection GOOGLE user failure !!!

Post by gearsdigit » Tue Apr 25, 2017 9:50 pm

Hopki wrote:
Tue Apr 25, 2017 2:12 pm
Hi gearsdigit,
Moving this to the correct forum.
When did this start as Iv just tested and all is working.
I would say give it an hour or two and retry just encase Google are working on the server.
Regards,
Hopki
The same situation has not changed
Probably not everyone has the same problem
Is there a way to solve it?

User avatar
thomas
Site Admin
Posts: 2464
Joined: Fri Sep 01, 2006 3:56 pm
Location: Vienna, Austria
Contact:

Re: connection GOOGLE user failure !!!

Post by thomas » Wed Apr 26, 2017 11:51 am

Do you have an deep inspection firewall or anti virus software active? Please try to disable it. If it then works, make an exception for Pano2VR, so that the SSL connection doesn't get highjacked.
MfG, Thomas

gearsdigit
Posts: 10
Joined: Tue Apr 25, 2017 11:58 am

Re: connection GOOGLE user failure !!!

Post by gearsdigit » Wed Apr 26, 2017 3:36 pm

Image[/img]
thomas wrote:
Wed Apr 26, 2017 11:51 am
Do you have an deep inspection firewall or anti virus software active? Please try to disable it. If it then works, make an exception for Pano2VR, so that the SSL connection doesn't get highjacked.
After all closed, the result is the same, no change
Attachments
1493213497377.jpg
1493213497377.jpg (196.41 KiB) Viewed 2012 times

gearsdigit
Posts: 10
Joined: Tue Apr 25, 2017 11:58 am

Re: connection GOOGLE user failure !!!

Post by gearsdigit » Wed Apr 26, 2017 4:56 pm

gearsdigit wrote:
Wed Apr 26, 2017 3:36 pm
Image[/img]
thomas wrote:
Wed Apr 26, 2017 11:51 am
Do you have an deep inspection firewall or anti virus software active? Please try to disable it. If it then works, make an exception for Pano2VR, so that the SSL connection doesn't get highjacked.
After all closed, the result is the same, no change
I found this location is not a way to change
GOOGLE browser settings inside
Certificate may be required
Attachments
1493217624551.jpg
1493217624551.jpg (183.04 KiB) Viewed 2006 times

gearsdigit
Posts: 10
Joined: Tue Apr 25, 2017 11:58 am

Re: connection GOOGLE user failure !!!

Post by gearsdigit » Thu May 11, 2017 2:16 pm

There is no solution...............

User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 8414
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Re: connection GOOGLE user failure !!!

Post by Hopki » Thu May 11, 2017 4:39 pm

Hi,
The account you are having difficulties connecting to, is it your Google Trusted account are you a Local Guide?
If its your Trusted account I would try a different Google account, may be create a new test account.
Regards,
Hopki

gearsdigit
Posts: 10
Joined: Tue Apr 25, 2017 11:58 am

Re: connection GOOGLE user failure !!!

Post by gearsdigit » Fri May 12, 2017 3:02 pm

Has used the same account as the problem has not changed

User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 8414
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Re: connection GOOGLE user failure !!!

Post by Hopki » Fri May 12, 2017 5:05 pm

Hi,
I understand but Google are changing things.
I would try and login with a different computer...
Does this work?

Create a new test account...
Does this work?

Please understand this is the only instance reported of this so it must be either a computer or account problem.
Regards,
Hopki

User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 8414
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Re: connection GOOGLE user failure !!!

Post by Hopki » Fri May 12, 2017 5:06 pm

Hi,
I have Googled this and it may be dll's, are you running a 32bit operating system?

gearsdigit
Posts: 10
Joined: Tue Apr 25, 2017 11:58 am

Re: connection GOOGLE user failure !!!

Post by gearsdigit » Tue May 16, 2017 7:26 am

Yes it's my job
Hell messenger pursued me HAHA
Use 64-bit

jurabike
Posts: 2
Joined: Mon Jun 11, 2018 4:50 pm

Re: connection GOOGLE user failure !!!

Post by jurabike » Mon Jun 11, 2018 9:09 pm

Hi guys,

I was on weekend solving similar case at my friend.
He has W10 32 bit,installed x86 version of Pano 2VR 5.2 but when tried to connect to web,there it authenitacte,but when coming back to P2VR it show exactly same error.

On internet many tips how to solve.But downloading complete OpenSSL drivers and install them to system32 folder really fix this case instantly (without reboot)

Kindly check http://slproweb.com/products/Win32OpenSSL.html

Hope this help you too !

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest