fscommand "quit"

Q&A about the latest versions
Sascha Selent
Posts: 28
Joined: Sat Jan 24, 2009 9:36 pm

Re: fscommand "quit"

Post by Sascha Selent » Mon Jan 26, 2009 11:15 pm

Ehm, hey my friends, what about my fscommand("quit")? :mrgreen:

User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 9506
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Re: fscommand "quit"

Post by Hopki » Mon Jan 26, 2009 11:36 pm

Hi Sascha
You can not at the moment add code in the Skin editor, but you can make a button using flash and put the fscommand “quit” in that.

Using this code in a text box to embed an external swf file.

<img src="test.swf" hspace="0" vspace="0" width="200" height="50">

Change test.swf to your file name as well as set the size.

Hope this answers your question,
regards
Hopki :D

Sascha Selent
Posts: 28
Joined: Sat Jan 24, 2009 9:36 pm

Re: fscommand "quit"

Post by Sascha Selent » Tue Jan 27, 2009 11:53 am

Hopki wrote:Hi Sascha
You can not at the moment add code in the Skin editor, but you can make a button using flash and put the fscommand “quit” in that.
Using this code in a text box to embed an external swf file.
<img src="test.swf" hspace="0" vspace="0" width="200" height="50">
Change test.swf to your file name as well as set the size.
This sounds interesting. I´ll try that. Thank you!

Sascha

Sascha Selent
Posts: 28
Joined: Sat Jan 24, 2009 9:36 pm

Re: fscommand "quit"

Post by Sascha Selent » Tue Jan 27, 2009 12:14 pm

Hopki wrote: Using this code in a text box to embed an external swf file.
<img src="test.swf" hspace="0" vspace="0" width="200" height="50">
Hm, it does not work. The textbox does nothing. When I check "Evaluate" (Auswerten) for the textbox, it gives a syntax-error. Is this for AS2 or AS3? I do for AS3 / Flash9/10.

Can you provide an *.ggsk-file as an example? I would appreciate this :wink:

Sascha

User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 9506
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Re: fscommand "quit"

Post by Hopki » Tue Jan 27, 2009 12:28 pm

HI
You need to make sure that you have ticked “work Wrap” and don’t tick “Evaluate”
I also use “Auto Size” but I don’t think it’s that important.

I use flash 8 files, have attached one, my logo but better than nothing :D
Hope it helps

Hopki
Attachments

Hopki Flash logo.swf [ 11.91 KiB | Viewed 1774 times ]

Test Flash.ggsk
(1.18 KiB) Downloaded 138 times

Sascha Selent
Posts: 28
Joined: Sat Jan 24, 2009 9:36 pm

Re: fscommand "quit"

Post by Sascha Selent » Tue Jan 27, 2009 12:38 pm

Hopki wrote: You need to make sure that you have ticked “work Wrap” and don’t tick “Evaluate”
I also use “Auto Size” but I don’t think it’s that important.
YOU ARE MY MAN! Works fine! Thank you very much!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 26 guests