Map marker not displayed

Q&A about the latest versions
Post Reply
Bostjan
Posts: 376
Joined: Fri Oct 17, 2008 4:06 pm

Mon May 20, 2019 5:24 pm

When the image output path is the default "Images" the location map marker is displayed, but when it is custom renamed in "whatever_name" than the marker is blank square as the path to _ggMapPin.png is not found.
User avatar
360Texas
Moderator
Posts: 3386
Joined: Sat Sep 09, 2006 6:06 pm
Location: Fort Worth, Texas USA
Contact:

Mon May 20, 2019 7:04 pm

? is the filename leading underscore "_" ASCI character valid on servers ?

I am sure that on a PC desktop is a valid character.
Dave
Pano2VR Forum Global Moderator
Image
Visit 360texas.com
Bostjan
Posts: 376
Joined: Fri Oct 17, 2008 4:06 pm

Mon May 20, 2019 8:59 pm

'Whatever_xyz' was only the example, could be also "MickeyMouse" or "donaldduck" ;) Otherwise the character "_" is legit everywhere.
Bostjan
Posts: 376
Joined: Fri Oct 17, 2008 4:06 pm

Mon May 20, 2019 9:02 pm

I renamed my custom named directory without compiling into "images" and now it displays the map marker. Now I don't see the purpose of creating the custom directory when it is ignored...?
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 9921
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Tue May 21, 2019 2:03 pm

Hi Bostjan,
I tested this and its working for me!
In my test, I selected the Advanced tab and edited the "Image Output path" to images_two.
On export, I still see my images and I see the images appear in the folder images_two.
And just because I can, I also used "whatever_name" and that worked too.

Can you reproduce what you see using a cut-down project and post it or send it in?
Regards,
Hopki
User avatar
360Texas
Moderator
Posts: 3386
Joined: Sat Sep 09, 2006 6:06 pm
Location: Fort Worth, Texas USA
Contact:

Tue May 21, 2019 4:57 pm

Just a thought:
Filename Embedding the underscore "_" between two words is valid usage like this filename 'myfile_name'.

Some servers read the leading "_" in front of the folder name like '_myfoldername' and will consider that folder as a HIDDEN folder.
Dave
Pano2VR Forum Global Moderator
Image
Visit 360texas.com
Bostjan
Posts: 376
Joined: Fri Oct 17, 2008 4:06 pm

Tue May 21, 2019 9:33 pm

Hi Martin,
renaming the output directory works fine, that is not the problem when skin GUI is calling images, the exception is that it can not read the "pin marker on the map", that is the default image "_ggMapPin.png ". It can read it only if that image is in the directory "images".
Bostjan
Posts: 376
Joined: Fri Oct 17, 2008 4:06 pm

Tue May 21, 2019 9:42 pm

To clarify ... the map pin image IS saved to the custom directory but the skin can not read it until it is in "images" directory.
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 9921
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Tue May 21, 2019 10:25 pm

H Bostjan,
After much experimenting, it only happens with the Leaflet API.
I was using Google API hence why I could not reproduce the problem.
I will bug track :)
Regards,
Hopki
Bostjan
Posts: 376
Joined: Fri Oct 17, 2008 4:06 pm

Wed May 22, 2019 10:56 am

Sure Leaflet API ... I wasn't aware that people are still using Google maps API.
Post Reply