Context Menu image is missing

Q&A about the latest versions
Post Reply
User avatar
JMonaco
Posts: 17
Joined: Thu Jul 05, 2018 11:43 am
Location: California
Contact:

Context Menu image is missing

Post by JMonaco » Mon Jul 09, 2018 4:25 am

Per the video tutorial, I added a logo image to the context menu. It works in the localhost, but not on the live website. The logo file is in the image folder on the website. Why is this happening on the web site server and what is the fix?

missingman
Posts: 27
Joined: Mon Apr 16, 2018 10:05 am

Re: Context Menu image is missing

Post by missingman » Mon Jul 09, 2018 9:20 am

I've seen this behavior with a map image and have reported it to Hopki as a bug. He has passed that bug onto the developers.

I think we can expect a fix fairly soon.

User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 9498
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Re: Context Menu image is missing

Post by Hopki » Mon Jul 09, 2018 1:52 pm

Hi Guys,
I just made a quick test and all working fine for me.

Knowing this does not work on a CMS website using a local path, I can only assume this is what you are using!
If so then this topic needs moving to the correct forum.

In a CMS website just using the local path, images/logo.png (I am using a png image) will not work.
The path has to be absolute, as an example for my Joomla website I need: http://hopkimedia.co.uk/joomla/media/gg ... s/logo.png
Then it shows, just using images/logo.png then it does not.
Regards,
Hopki

User avatar
JMonaco
Posts: 17
Joined: Thu Jul 05, 2018 11:43 am
Location: California
Contact:

Re: Context Menu image is missing

Post by JMonaco » Mon Jul 09, 2018 8:40 pm

This is not a CMS website (to my knowledge; created with EverWeb & ftp'ed up to my host). Here is the URL: https://www.sierraproaerial.com/360_aer ... Park_demo/.

User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 9498
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Re: Context Menu image is missing

Post by Hopki » Mon Jul 09, 2018 9:49 pm

Hi JMonaco,
I looked into your XML file and the URL to the image comes up with 404 image not found.
So its either not on your server, the URL is wrong or something blocking it, but whatever it is, it is not right.

Test it for your self, you should be able to paste in the URL in a browser and display the image.

Code: Select all

http://sierraproaerial.com/360_aerial_panorama_Quarry_Park_demo/images/sierra_pro_aerail_imaging_logo.png
Regards,
Hopki

User avatar
JMonaco
Posts: 17
Joined: Thu Jul 05, 2018 11:43 am
Location: California
Contact:

Re: Context Menu image is missing

Post by JMonaco » Mon Jul 09, 2018 11:42 pm

Hi Hopki,

A combination of a spelling error (aerail rather than aerial) and an extra png string creeping into the image file name somehow were my problem. It is working, after using the absolute path. Sorry for the trouble. You helped me figure this out. Thanks!

https://www.sierraproaerial.com/360_aer ... maging.png

John

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests