Panorama stops loading when out of focus..

Q&A about the latest versions
Post Reply
inaball
Posts: 8
Joined: Tue Feb 19, 2008 1:29 am

Panorama stops loading when out of focus..

Post by inaball » Tue Feb 26, 2008 10:08 pm

Does anyone have a clue why the panorama stops loading when I am not moving the mouse on top of it??
I think it just happens in Firefox.

Have a look here please:
http://www.inaball.com/testing/page/

Thanks a lot.

Bibo07
Posts: 4
Joined: Wed Oct 17, 2007 1:11 pm

Re: Panorama stops loading when out of focus..

Post by Bibo07 » Wed Feb 27, 2008 12:39 pm

inaball wrote:Does anyone have a clue why the panorama stops loading when I am not moving the mouse on top of it??
I think it just happens in Firefox.

Have a look here please:
http://www.inaball.com/testing/page/

Thanks a lot.
Just tested on Mac and FF. works ok!

inaball
Posts: 8
Joined: Tue Feb 19, 2008 1:29 am

Re: Panorama stops loading when out of focus..

Post by inaball » Wed Feb 27, 2008 3:27 pm

I have noticed it on two computers in Firefox.
I have to move the mouse for the panorama to keep loading.

Try opening the panorama and then don't move the mouse. Anyone seeing the same thing?
Last edited by inaball on Wed Feb 27, 2008 8:38 pm, edited 1 time in total.

Jochum
Posts: 7
Joined: Fri Feb 15, 2008 10:27 am

Re: Panorama stops loading when out of focus..

Post by Jochum » Wed Feb 27, 2008 5:14 pm

works fine on my mac with firefox

inaball
Posts: 8
Joined: Tue Feb 19, 2008 1:29 am

Re: Panorama stops loading when out of focus..

Post by inaball » Wed Feb 27, 2008 9:36 pm

I have noticed it on two computers in Firefox.
I have to move the mouse for the panorama to keep loading.

Try opening the panorama and then don't move the mouse. Anyone seeing the same thing?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 15 guests