About v 4.1.0

Q&A about the latest versions
Post Reply
User avatar
hum@no.id
Posts: 945
Joined: Sat Sep 09, 2006 10:35 pm
Location: Dark side of the Moon
Contact:

Sat Mar 23, 2013 4:21 pm

First bug detected.

v. 4.1 Media Editor - "Play/Pause" is broken in playback... relative to v.4.0
behavior similar like a Stop (plays from the beginning)
Gumir J | VR Panoramic Photographer | mobile: +77055717171 | skype: gumirj
website: gumirj.com | google.com/+gumirj | facebook.com/gumirj | twitter.com/gumirj
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 10622
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Mon Mar 25, 2013 6:19 pm

Hi Hum,
In the bug tracker: Issue #700
Regards,
Hopki
Hopki
Garden Gnome Software Support
If you send an e-mail to support please send a link to the forum post for reference.
support@ggnome.com
https://ggnome.com/wiki/documentation/
PORTtours
Posts: 36
Joined: Tue Jan 24, 2012 2:00 pm

Wed Mar 27, 2013 2:23 am

I've recently created a tour for iPhone screen specifically (HTML5 output only). When I updated a tour of mine with 4.1, the "change relative position" became too sensitive. If you VERY quickly touch a graphic with a command of "change relative position" it moves the correct amount. However, if you press for just a little longer than you should, it moves twice as far as it should (not double-tapping).

Here's the tour I'm regarding - http://portvirtualtours.com/windsor

Again, this is for HTML5 output only as it'll be only on iPod Touches for a hotel tour.

Thanks for any help,

Frank
User avatar
hum@no.id
Posts: 945
Joined: Sat Sep 09, 2006 10:35 pm
Location: Dark side of the Moon
Contact:

Wed Mar 27, 2013 4:49 am

@Hopki

Thank You :)

@PORTtours
Maybe you have to "play" with the settings: Advanced Settings/Control
Gumir J | VR Panoramic Photographer | mobile: +77055717171 | skype: gumirj
website: gumirj.com | google.com/+gumirj | facebook.com/gumirj | twitter.com/gumirj
PORTtours
Posts: 36
Joined: Tue Jan 24, 2012 2:00 pm

Wed Mar 27, 2013 1:50 pm

@ hum@no.id

Thanks for the suggestion - i'll let you know if it fixes the issue. :)
User avatar
hum@no.id
Posts: 945
Joined: Sat Sep 09, 2006 10:35 pm
Location: Dark side of the Moon
Contact:

Mon Apr 01, 2013 4:10 pm

Hi All
I ask to test - this versatile model for tagged text. If it appears everywhere is good, then it is possible to use it in two versions - Flash and HTML5

Code: Select all

<font size="10px"><div style="font-size: 10px; line-height: 1.2em;">
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 
</div></font>
Gumir J | VR Panoramic Photographer | mobile: +77055717171 | skype: gumirj
website: gumirj.com | google.com/+gumirj | facebook.com/gumirj | twitter.com/gumirj
Post Reply