Page 1 of 1

Help! Standalone Flash tour only works on admin accounts?

Posted: Wed Mar 06, 2013 8:56 pm
by AncientCityPhoto
I created a standalone flash virtual tour. When viewed on a computer that is not connected to the internet it works perfect as long as the user account is an administrator on Windows. When we switch to a "guest" or limited user account, the tour works, but none of the external images work.

The external images are linked from the web. They appear on the administrative account even without an internet connection. They do not work on the basic user account however.

I created this with the Flash tool that turns the flash output into an EXE file.

What is going on here???

Re: Help! Standalone Flash tour only works on admin accounts

Posted: Mon Mar 18, 2013 11:19 pm
by Hopki
Hi,
If the images are linked from the web it will probably be that the normal user accounts do not have internet access.
However why are you not including the images in the skin or a folder then you will not need internet access, as loading locally and the images are local they will load very fast.
Regards,
Hopki

Re: Help! Standalone Flash tour only works on admin accounts

Posted: Wed Mar 27, 2013 5:07 pm
by AncientCityPhoto
Yes, ok that is what I need to do. I tried setting this up and can't seem to get it working right. Here is a link to a post I just made about this. (I posted before I saw this reply)

http://gardengnomesoftware.com/forum/vi ... =13&t=8364

Re: Help! Standalone Flash tour only works on admin accounts

Posted: Wed Mar 27, 2013 6:02 pm
by Hopki
See my post in yours :)