pinned video not showing up

Q&A about the latest versions
Post Reply
RobM
Posts: 249
Joined: Sat Apr 16, 2011 12:51 pm

pinned video not showing up

Post by RobM » Sun Nov 11, 2012 4:16 pm

Forgive my blonde moment here..
I've just installed V4 as I've finally got a quiet moment in between jobs. One of the most interesting parts of it for my clients is the pinned video.
I can't for the life of me get it to work though.
I took a panorama image from one of my projects, watched Martins video and did the drag/drop video file into to the media editor, click to play, etc. When I render the project out, no pinned video or even marker shows up at all. I added a .swf as alternative video source and still nothing. Tried rendering my usual Flash and HTML5 projects, nothing, a fresh project, nothing.
Browser is Firefox, OS Win7. There must be something simple I'm missing...

Cheers for any pointers.
Rob

kris
Posts: 105
Joined: Wed Feb 15, 2012 9:37 am

Re: pinned video not showing up

Post by kris » Sun Nov 11, 2012 4:36 pm

check out this may help http://gardengnomesoftware.com/forum/vi ... f=6&t=7559 if not reply

RobM
Posts: 249
Joined: Sat Apr 16, 2011 12:51 pm

Re: pinned video not showing up

Post by RobM » Sun Nov 11, 2012 5:01 pm

kris wrote:check out this may help http://gardengnomesoftware.com/forum/vi ... f=6&t=7559 if not reply
that covers actual placement, I've placed the video, it's just not playing in the rendered and output project.

smooth
Posts: 1493
Joined: Sat Sep 09, 2006 7:30 pm

Re: pinned video not showing up

Post by smooth » Sun Nov 11, 2012 5:49 pm

Been in your situation.

Please read this thread

It's all about the video type and compression used.

Regards, Smooth 8)
Image

RobM
Posts: 249
Joined: Sat Apr 16, 2011 12:51 pm

Re: pinned video not showing up

Post by RobM » Sun Nov 11, 2012 6:03 pm

smooth wrote:Been in your situation.

Please read this thread

It's all about the video type and compression used.

Regards, Smooth 8)
thanks, going to have a look

RobM
Posts: 249
Joined: Sat Apr 16, 2011 12:51 pm

Re: pinned video not showing up

Post by RobM » Sun Nov 11, 2012 6:38 pm

Ok, I've had a play in Pavtube, my video converter of choice, it has a million and one conversion options. The first one I tried, (some random Android setting) worked. Video quality isn't great, not the actaul positioning but at least I'm on the right track there. I'll have a play this week when I get some more time. Thanks for the heads up.

Rob

RobM
Posts: 249
Joined: Sat Apr 16, 2011 12:51 pm

Re: pinned video not showing up

Post by RobM » Tue Nov 13, 2012 8:33 pm

seriously hoping the video media placement tool gets some better controls in the next version. Trying to match the video plane to monitors in my panorama is a pain and sometimes not possible due to the angle they are at.

smooth
Posts: 1493
Joined: Sat Sep 09, 2006 7:30 pm

Re: pinned video not showing up

Post by smooth » Wed Nov 14, 2012 4:27 am

RobM wrote:seriously hoping the video media placement tool gets some better controls in the next version. Trying to match the video plane to monitors in my panorama is a pain and sometimes not possible due to the angle they are at.
+1 The way it is, it is next to useless in most situations. I've given up on it until it's improved. There's only so many hours one can waste.

Regards, Smooth 8)
Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests