How to use a 'Master node' in 4b3 for user data

Q&A about the latest versions
Post Reply
User avatar
jobes
Posts: 87
Joined: Fri Mar 07, 2008 2:34 am
Contact:

Tue Nov 06, 2012 12:35 am

OK, I'm intrigued by what Thomas says about having "A "master node" for tour settings like default user data"
http://gardengnomesoftware.com/forum/vi ... 556#p30011

This sounds great as just today I've been struggling with an issue in beta2 where I had to manually copy/paste or input user data, even when the template has been set up with generic data I hoped would carry across. Very frustrating, and I guess this is what http://gardengnomesoftware.com/bt/view.php?id=566 refers to.

Just had a quick play with beta3 and I've not discovered anything new… perhaps as I was opening a file created in b2? The feature's not covered in Karin's new screencast tutorial, so it's tantalisingly useful, but if you can give me a few pointers I'll be grateful. Thanks in advance, and great to see the new beta, guys… well done! :)
User avatar
soulbrother
Posts: 383
Joined: Tue Apr 08, 2008 7:01 pm
Location: München
Contact:

Tue Nov 06, 2012 9:46 am

Just go to:

Tour -> Edit Masternode

Enter all your "overall data", and thats it, all that data apply immediately in ALL nodes
User avatar
jobes
Posts: 87
Joined: Fri Mar 07, 2008 2:34 am
Contact:

Tue Nov 06, 2012 10:40 am

Ah ha, excellent, thanks Soulbrother!
Post Reply