error message when rendering flash pano

Q&A about the latest versions
Post Reply
Carel
Posts: 176
Joined: Tue Sep 12, 2006 5:59 am
Location: Pasadena, CA USA
Contact:

error message when rendering flash pano

Post by Carel » Sat Sep 01, 2007 8:09 am

I get this error message
TypeError: Error #2022: Class ConfigImageClass$ must inherit from DisplayObject to link to a symbol.
at flash.display::Sprite/flash.display:Sprite::constructChildren()
at flash.display::Sprite$iinit()
at flash.display::MovieClip$iinit()
at flash3dpano_empty_fla::MainTimeline$iinit()
But the flash pano is rendered anyway (and looks very nice!!)
Is this user error or beta error?
Xp pro sp2, P4 3.4GHz, 2GB RAM.

Carel

smooth
Posts: 1493
Joined: Sat Sep 09, 2006 7:30 pm

Post by smooth » Sat Sep 01, 2007 8:24 am

I also see this error. :(

Not sure why or what is causing it?

Regards, Smooth 8)
Image

User avatar
thomas
Chief Gnome
Posts: 2525
Joined: Fri Sep 01, 2006 3:56 pm
Location: Vienna, Austria
Contact:

Post by thomas » Sun Sep 02, 2007 6:40 pm

oh.... very odd. Is this locally or on the web server? Which flash player/plugin version do you use?
MfG, Thomas

smooth
Posts: 1493
Joined: Sat Sep 09, 2006 7:30 pm

Post by smooth » Sun Sep 02, 2007 7:09 pm

Here is the error screen shot when using Flash 9 output

Image

Here is the resulting panorama

Same thing in Flash 8

Also note: Auto Rotation doesn't work with flash 9 version nor is the load bar or text in the selected location.

My version of flash locally is Flash Player 9 r16 and via the browser 9,0,47,0

I just updated my Standalone Flash 9 Player to version Flash 9 r47 and this seems to have stopped the error BUT! the rotation still doesn't work and the positioning of the load bar and text still is incorrect. (I haven't as yet rebooted the computer though!)

Regards, Smooth 8)
Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 32 guests