.svg and .png from skineditor not found.on server,with i-Ph4

Q&A about the latest versions
Post Reply
User avatar
bucher
Posts: 13
Joined: Tue Dec 14, 2010 12:27 pm

.svg and .png from skineditor not found.on server,with i-Ph4

Post by bucher » Mon Jul 18, 2011 1:53 pm

Hi forum,
I have a projekt Csshtml5 with swf-fallback. Everything works fine local, also the html5-skin in local Safari .- The same projekt, uploadet to the server, shows questionmarks on I-pone4 for all.svg and .png from the images folder, the funktions are working. watch here: http://www.be-lichtung.de/index.php?pageid=96
An other Projekt with same constuction works fine : http://www.be-lichtung.de/index.php?pageid=135
I can´t find the error.

Any idea from you?!!

Thanks an so long!

Jörg from Hamburg

User avatar
hum@no.id
Posts: 945
Joined: Sat Sep 09, 2006 10:35 pm
Location: Dark side of the Moon
Contact:

Re: .svg and .png from skineditor not found.on server,with i

Post by hum@no.id » Mon Jul 18, 2011 2:53 pm

You know how to "about align to vertical"?
Gumir J | VR Panoramic Photographer | mobile: +77055717171 | skype: gumirj
website: gumirj.com | google.com/+gumirj | facebook.com/gumirj | twitter.com/gumirj

briarch
Posts: 25
Joined: Thu Feb 18, 2010 11:30 am

Re: .svg and .png from skineditor not found.on server,with i

Post by briarch » Thu Jul 21, 2011 12:59 pm

You are not alone!

Thomas posted this:
Re: html5 skin
by thomas » Sat Aug 14, 2010 12:45 am

I guess the problem is your web server. SVG images should have the mime type image/svg+xml but your server sends them as text/html which confuses Safari. If you don't have full control of the web server you can try to add the correct mime type in your .htaccess file with this line:
CODE: SELECT ALL
AddType image/svg+xml svg
MfG, Thomas

User avatar
360Texas
Moderator
Posts: 3352
Joined: Sat Sep 09, 2006 6:06 pm
Location: Fort Worth, Texas USA
Contact:

Re: .svg and .png from skineditor not found.on server,with i

Post by 360Texas » Mon Aug 29, 2011 2:55 am

I seem to have the .svg and Safari 5 issue too

Tested on PC.
In IE 9 The pano is displayed and the tool bar .svg display and function properly in Flash
In Desktop Safari 5.1 the pano is displayed and the html5/CSS3 tool bar .svg display as broken [?] boxes.. AND the functions zoom in/out rotate all work correctly - toolbar tooltips are viewable.

I am using the html5 html tab "fullscreen_idevices_swf-fallback.ggt"

Using the double Flash/HTML5/CSS3 generated file sets Pano2vr generates the following list of .js

modernizer-1.5
P2q_embed_object
pano2vr_player
skin
swfobject

The image collection uses 1 \images folder containing ALL the cube face tiles, the toolbar .svg's and 1 .png
All the other html, xml, swf etc are in a single folder.

This may be seen at
http://360texas.com/services/sr/dbu/index.htm

I tried adding image/svg+xml svg to my .htaccess file and uploaded it. Broke Server.

Called Server Tech Support - now MIME is added and Safari IS WORKING ! I can now see the tool bar .svg graphics

YEAAAAAH
Dave
Pano2VR Forum Global Moderator
Image
Visit 360texas.com

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 19 guests