master node - extracting patches for all node instead of master?

Q&A about the latest versions
Post Reply
etegration
Posts: 67
Joined: Fri Mar 30, 2007 7:28 pm
Contact:

Tue Nov 10, 2020 4:01 am

hi, i've been using the master node patch function for a while now. i was trying to do the same for a older project but when i do it on the master node, it extract all nodes seperately. what settings have i changed? how to i get the master node patch working again where i just need to edit one and apply to all in the tour?
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 10859
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Tue Nov 10, 2020 12:53 pm

Hi,
Not sure why this is not working for you?
If you enter the master node and add a patch, it should appear in all nodes.
I think if you can not solve this please send in the project to support so we can try and reproduce in the office.
Regards,
Hopki
Garden Gnome Software Support
If you send an e-mail to support please send a link to the forum post for reference.
support@ggnome.com
https://ggnome.com/wiki/documentation/
etegration
Posts: 67
Joined: Fri Mar 30, 2007 7:28 pm
Contact:

Mon Nov 16, 2020 5:47 am

thanks for the reply. i've decided to simply output them as is for the client. they were ok with it for now.
Post Reply