cloner - selection on the phone

Q&A about the latest versions
Post Reply
MPorosło
Posts: 9
Joined: Sun Mar 08, 2020 9:49 pm

Mon Mar 16, 2020 11:50 pm

Visibility of the clone's "room" occurs when the "mouse pointer over parent = true." when I click the "floor" cloner then I see the "room" cloner. when I open on the computer, there is no problem, but when I look at the phone, I can not choose the room, because when I stop touching the screen on the "floor" cloner, then "room" disappears. (6.mp4)

How to set up a selection so that I can use the 'room' clooner on my phone
Attachments
6.mp4
(1.88 MiB) Downloaded 2 times
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 9937
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Tue Mar 17, 2020 7:53 pm

Hi,
To help more efficiently it will be better to build a small, lightweight project that shows just one issue, then build another to shoe another issue.
If you just say, it does not work, why? then that is not enough to go on to help.
Also sending a complex skin is also very time consuming to debug.
This is why I say, build a small project which just shows one issue.
Once fixed and you understand what the issue was, we can move on to the next issue.
Regards,
MPorosło
Posts: 9
Joined: Sun Mar 08, 2020 9:49 pm

Mon Mar 23, 2020 2:22 pm

Hi,
I built a small project.

https://1drv.ms/u/s!At6kUfQ01h6DiB7ZG0C ... C?e=ntL2eI

Regards,
Post Reply