Integrated Web Server works with version 6.0.5 pro 64bit Cocoa, but not 6.1 beta3b pro 64bit Cocoa

Q&A about the latest versions
Post Reply
User avatar
Enviropix
Posts: 38
Joined: Thu Jul 30, 2009 8:19 pm
Location: Scottsdale, Arizona
Contact:

Tue Aug 27, 2019 5:27 pm

Lately I have been having issues with the integrated web server not working even though all of the settings remain the same from version to version. Any thoughts?

Thanks!

Jeff
Attachments
Screen Shot 2019-08-27 at 8.24.52 AM.png
Screen Shot 2019-08-27 at 8.24.52 AM.png (216.63 KiB) Viewed 618 times
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 9937
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Wed Aug 28, 2019 2:36 pm

Hi,
I will run this past the developers.
In 6.1 we introduced a secure webserver for the gyro.
Not seeing any other reports of this so may not have anything to do with Pano2VR, but let's see what the developers say.
Can you post the crash report, copy it to a .txt document.
Regards,
Hopki
geoff.h
Posts: 22
Joined: Thu Oct 06, 2016 6:09 pm
Location: Loughborough UK
Contact:

Wed Aug 28, 2019 9:41 pm

Hi, My integrated web server not working with 6.0.6?
Geoff
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 9937
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Thu Aug 29, 2019 11:40 am

Hi Geoff,
To check my understanding you first said it worked in 6.0.5 but NOT in 6.1.
But you are now also saying it does not work with 6.0.6?
If this is the case then I suspect it is a local problem with your computer or an update has broke Safari.
Nothing was changed with the web server in the 6.0.x. We only added a secure web server in 6.1.


Does Safari crash with just one project but work with others?
Or does it crash with all projects?
Have you tried Firefox or Chrome?
Do they report a problem?

Regards,
Hopki
geoff.h
Posts: 22
Joined: Thu Oct 06, 2016 6:09 pm
Location: Loughborough UK
Contact:

Sun Sep 01, 2019 4:11 pm

Hi Martin,
Thanks for reply. My own stupidity I’m afraid. It was the lack of the HTML template that was the problem which you kindly solved for me by direct response.
Geoff
Post Reply