Preview node images are not displayed

Q&A about the latest versions
Post Reply
User avatar
Ulli
Posts: 34
Joined: Tue Mar 29, 2016 4:04 pm

Preview node images are not displayed

Post by Ulli » Sat Aug 24, 2019 1:43 pm

Hi there,
I have problem with the preview node images, which are not displayed any more in my tour. I modified an old tour by adding new version of panos. I have choosen a new outputfolder for the new version. The preview images are placed into the images folder correctly, but then the previews are not displayed any more (see attached png).

What am I missing? Please help. Thank you!

best regards

Ulrich
Attachments
Bildschirmfoto 2019-08-24 um 11.15.23.png
Bildschirmfoto 2019-08-24 um 11.15.23.png (386.54 KiB) Viewed 225 times
Bildschirmfoto 2019-08-24 um 11.12.51.png
Bildschirmfoto 2019-08-24 um 11.12.51.png (121.11 KiB) Viewed 225 times
Bildschirmfoto 2019-08-24 um 11.11.06.png
Bildschirmfoto 2019-08-24 um 11.11.06.png (964.08 KiB) Viewed 225 times

User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 9446
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Re: Preview node images are not displayed

Post by Hopki » Sat Aug 24, 2019 10:09 pm

Hi Ulrich,
How did you change the output folder?
Regards,
Hopki

User avatar
Ulli
Posts: 34
Joined: Tue Mar 29, 2016 4:04 pm

Re: Preview node images are not displayed

Post by Ulli » Sun Aug 25, 2019 9:54 am

In the menu by creating a new folder.

User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 9446
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Re: Preview node images are not displayed

Post by Hopki » Tue Aug 27, 2019 2:43 pm

Hi Ulli,
This sounds very odd.
So to run through it, your right button clicked on the output pathname, "output" and edit the path.
This is the way to do it as it also changes all the paths in the project.
Can you post a support package?
Regards,
Hopki

User avatar
Ulli
Posts: 34
Joined: Tue Mar 29, 2016 4:04 pm

Re: Preview node images are not displayed

Post by Ulli » Tue Aug 27, 2019 6:54 pm

I did it exactly this way. How to create a support package???

User avatar
Ulli
Posts: 34
Joined: Tue Mar 29, 2016 4:04 pm

Re: Preview node images are not displayed

Post by Ulli » Wed Aug 28, 2019 6:58 am

Ok, found out. Will do so.

User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 9446
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Re: Preview node images are not displayed

Post by Hopki » Wed Aug 28, 2019 12:19 pm

Hi Ulli,
Found the problem :-)

When you changed the file path, you only have to edit the output path (RED). This updates all the other paths in the project that need changing.
Right button click on the file path and select EDIT. Use the dialogue box to edit the path (GREEN).

1.png
1.png (112.33 KiB) Viewed 145 times

This will update all paths that matter. However, you must have manually changed the Images path which caused the problem. This should always stay "images".

2.png
2.png (64.26 KiB) Viewed 145 times

This is always relative to the output.
You changed this to so it was one level above, so, ../panooptik2019/images.

If this was published on a server I guess it would have worked, however, Pano2VR's built-in server will not allow files to be accessed above the project file in the file tree for security reasons.

So in summary, only edit the path using the output path as shown in the first screenshot.
Regards,
Hopki

User avatar
Ulli
Posts: 34
Joined: Tue Mar 29, 2016 4:04 pm

Re: Preview node images are not displayed

Post by Ulli » Wed Aug 28, 2019 2:30 pm

Perfect!!! I reseted the skin link to "images" only and voila it wored again!!! Thank you very much for your help!

Ulrich

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 32 guests