black output

Q&A about the latest versions
Post Reply
User avatar
stalwart
Posts: 636
Joined: Thu Oct 02, 2008 11:52 am

black output

Post by stalwart » Fri Feb 01, 2019 4:49 pm

For some unknown reason that I can't fathom, my output on a particular job is completely black - no pano, no UI, nothing! Any ideas? I've been exporting the same settings on a batch of panos all day, all fine, until this glitch. The only variable is the pano input name, and that is simply "wigwam.tif" so nothing in the naming string like a "#" which I know can cause problems.....


Dinesh
Posts: 25
Joined: Sat Sep 30, 2017 8:33 pm

Re: black output

Post by Dinesh » Mon Feb 04, 2019 1:50 pm

Really nice tours. Sorry I can't help with your problem, but could you share how you create these hotspots?

Cheers from Ghana.

Dinesh
Attachments
Screen Shot 2019-02-04 at 12.48.33 PM.png
Screen Shot 2019-02-04 at 12.48.33 PM.png (1.96 MiB) Viewed 212 times

User avatar
Tony
Posts: 720
Joined: Mon Feb 15, 2010 6:54 am
Location: Adelaide, South Australia
Contact:

Re: black output

Post by Tony » Mon Feb 04, 2019 11:17 pm

Hi,

When I check the page using developer tools there are two problems shown.

Uncaught SyntaxError: skin_tour.js and Uncaught ReferenceError: pano2vrSkin is not defined at (index)

p2vr-test0.jpg
p2vr-test0.jpg (634.83 KiB) Viewed 200 times

Can you check to make sure everything is in the right folders on your server. I'm not seeing any errors with the other files. It looks like you have some files in a folder called Scripts?

Tony
Tony Redhead | Panoramic Photographer | mobile: +61438501002 | website: http://tonyredhead.com - http://redsquare.com | roundme: http://round.me/@tonyredhead | instagram: https://www.instagram.com/tonyredhead/

Sanny
Posts: 19
Joined: Fri Oct 26, 2018 2:56 pm

Re: black output

Post by Sanny » Tue Feb 05, 2019 3:38 pm

Hi Stalwart,

I had the same effect when I used the logic block with Tags - when I put these litte guys around the tagname I got a black screen. (Javascript error)

black-screen.PNG
black-screen.PNG (15.29 KiB) Viewed 185 times

Maybe something similar in your skin editor causes the problem?

Best regards,
Sanny

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: 360Texas, Baidu [Spider], Bing [Bot], chris15326 and 7 guests