Hotspots mix-up

Q&A about the latest versions
Post Reply
User avatar
Jean-Luc
Posts: 4
Joined: Fri Nov 23, 2018 11:21 pm
Location: Mexico

Hotspots mix-up

Post by Jean-Luc » Tue Dec 18, 2018 8:07 pm

Hi there, bothering again, but I’m facing a bizarre mix-up between hotspots.
Pic 1 shows the tree with an image hotspot and a tour node hotspot.
When recreating the output file and opening the local tour, the tour node hotspot is no longer available, being replaced by the image hotspot (pic 2)
When deleting the image hotspot into the tree, the tour node hotspot is working normally (see pic5).
Pics 3 and 4 shows both hotspots settings.
Any help very welcome, thanks
Attachments
pic5_tournode_hotspotOK.jpg
pic5_tournode_hotspotOK.jpg (215.93 KiB) Viewed 107 times
pic4_image_settings.jpg
pic4_image_settings.jpg (143.94 KiB) Viewed 107 times
pic3_tournode_settings.jpg
pic3_tournode_settings.jpg (138.9 KiB) Viewed 107 times
pic2_hotspot_mix-up.jpg
pic2_hotspot_mix-up.jpg (355.92 KiB) Viewed 107 times
pic1.jpg
pic1.jpg (197.57 KiB) Viewed 107 times

User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 9001
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Re: Hotspots mix-up

Post by Hopki » Tue Dec 18, 2018 10:42 pm

Hi Jean-Luc,
In your skin the node hotspot needs to have the ID ht_node.
As far as I can see in your skin the ID is Hotspot 1.
The Skin-ID in the hotspot viewer mode needs to match the ID of the hotspot template in the skin.
The hotspot is using ht_node but there is no ht_node hotspot template in your skin.
When there is no match the hotspot will use the first hotspot template in the skin, which is ht_image in you skins tree.
Regards,
Hopki

User avatar
Jean-Luc
Posts: 4
Joined: Fri Nov 23, 2018 11:21 pm
Location: Mexico

Re: Hotspots mix-up

Post by Jean-Luc » Wed Dec 19, 2018 1:28 am

As simple as that... Thanks a lot, great help.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 12 guests