Polygon Hotspots "flickering"

Q&A about the latest versions
Post Reply
MClementson
Posts: 12
Joined: Fri Aug 25, 2017 11:48 am

Tue Sep 28, 2021 11:10 pm

Is there any reason why some polygon hotspots "flicker" on mouseover? See this example - https://dev.ibiviz.com/qaqc/scs/

Hovering over some of the logos shows a nice static text popup, for others it flickers. Any suggestions?
Attachment shows it in Pano2VR.
Attachments
PolyHotspots.JPG
PolyHotspots.JPG (109.42 KiB) Viewed 147 times
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 11730
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Tue Sep 28, 2021 11:17 pm

Hi MClementson,
It looks like you have an element that becomes visible which is appearing under the mouse pointer, so as it becomes visible the connection to the polygon is lost with the mouse, so it hides, as it hides the mouse and enters the polygon again triggering the show, which causes the flickering.
Regards,
Hopki
Garden Gnome Support
If you send an e-mail to support please send a link to the forum post for reference.
support@ggnome.com
https://ggnome.com/wiki/documentation/
MClementson
Posts: 12
Joined: Fri Aug 25, 2017 11:48 am

Tue Sep 28, 2021 11:30 pm

Ah - that makes sense. All the ones the flicker are the ones that run to two lines. Thanks Hopki :)
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 11730
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Tue Sep 28, 2021 11:52 pm

Hi,
You can try setting the text boxes position anchor to the bottom middle.
What should happen is the text box expands upwards with more text.
Regards,
Hopki
Garden Gnome Support
If you send an e-mail to support please send a link to the forum post for reference.
support@ggnome.com
https://ggnome.com/wiki/documentation/
Post Reply