Problem with loading pano into another flash movie - urgent

Specific Q&A about the new Flash export
Locked
Misha
Posts: 1
Joined: Thu Mar 15, 2007 11:54 am

Thu Mar 15, 2007 12:09 pm

Hi!
We are trying to load a flash pano into our flash movie with loadMovie, but the problem is that pano occupies whole stage area, no matter what dimensions we give it after loading. we tried to mask but it did not help :(

Any suggestions for solving this problem?
User avatar
360Texas
Moderator
Posts: 3506
Joined: Sat Sep 09, 2006 6:06 pm
Location: Fort Worth, Texas USA
Contact:

Fri Mar 16, 2007 8:48 pm

Most follks in this forum take panoramas and display them only using Pano2QTVR Flash or QTVR.

Only a few other people actually use Adobe Flash. Maybe they can help
Dave
Pano2VR Forum Global Moderator
Image
Visit 360texas.com
User avatar
thomas
Chief Gnome
Posts: 2564
Joined: Fri Sep 01, 2006 3:56 pm
Location: Vienna, Austria
Contact:

Tue Mar 20, 2007 11:48 pm

You need to set scaling to "no" instead of "with stage". You should also look into the flashtour demo project at http://www.pano2qtvr.com/sample/flashtour/ to get some information about including panos into a Flash project.
MfG, Thomas
Locked