Object VR problem with flash

Specific Q&A about the new Flash export
Locked
craigm
Posts: 9
Joined: Mon Nov 27, 2006 11:59 pm

Tue Nov 28, 2006 12:09 am

Hi, I'm a new user.

I don't seem able to create an Obejct VR movie with flash output. The flash tabbed is greyed out. Is this funtionality not available? If not when is it likely to be available.

Thanks.
User avatar
thomas
Chief Gnome
Posts: 2563
Joined: Fri Sep 01, 2006 3:56 pm
Location: Vienna, Austria
Contact:

Tue Nov 28, 2006 12:22 am

You are right currently its not.... but beta7 will have it.... give me 1-2 days its near....:)
MfG, Thomas
craigm
Posts: 9
Joined: Mon Nov 27, 2006 11:59 pm

Tue Nov 28, 2006 12:55 am

Thanks for the fast reply
User avatar
thomas
Chief Gnome
Posts: 2563
Joined: Fri Sep 01, 2006 3:56 pm
Location: Vienna, Austria
Contact:

Wed Nov 29, 2006 3:15 am

beta7 is out!
MfG, Thomas
m_stoss
Posts: 34
Joined: Thu Oct 19, 2006 12:05 pm
Location: Berlin
Contact:

Thu Feb 01, 2007 1:57 pm

Hello,

Seems that I cannot make a flash object (using stripe input data) from the same project which works fine for a Quicktime object. (1.5.0 beta 7 and 1.5). Program crashes short after the following info has been displayed:


[...]

Looked for: pano2qtvr.cfg

Initialise PanoTools pano12.dll

Pano12 Version: 2.7.0.9

--------- then crash -----------


I managed to create a flash object before, using 1.5.0 beta 7. Now I updated to 1.5 to see if this should help. No success.

Any idea?

Yours,
Michael
m_stoss
Posts: 34
Joined: Thu Oct 19, 2006 12:05 pm
Location: Berlin
Contact:

Thu Feb 01, 2007 4:14 pm

Thank you very much!

but... hm... why this? "May crash when using ptoptimizer" I do use panotools optimisation with PTGUI.

why could I export Flash once with the 1.5.0 beta 7 version?

Yours,
Michael
m_stoss
Posts: 34
Joined: Thu Oct 19, 2006 12:05 pm
Location: Berlin
Contact:

Thu Feb 01, 2007 4:29 pm

that helped a bit: one more line to be read :-(

[...]

Initialise PanoTools pano12.dll

Pano12 Version: 2.8.0

Number of Filters 24

--------- crash ------------
User avatar
hum@no.id
Posts: 945
Joined: Sat Sep 09, 2006 10:35 pm
Location: Dark side of the Moon
Contact:

Thu Feb 01, 2007 7:29 pm

:roll: Other help now....
User avatar
thomas
Chief Gnome
Posts: 2563
Joined: Fri Sep 01, 2006 3:56 pm
Location: Vienna, Austria
Contact:

Thu Feb 01, 2007 11:15 pm

Hello Michael,
m_stoss wrote: Seems that I cannot make a flash object (using stripe input data) from the same project which works fine for a Quicktime object. ...
Hmm.... strange. Can you please send me the project files to web@pano2qtvr.com?
MfG, Thomas
User avatar
thomas
Chief Gnome
Posts: 2563
Joined: Fri Sep 01, 2006 3:56 pm
Location: Vienna, Austria
Contact:

Fri Feb 02, 2007 12:57 am

Ok, I guess I found the problem. I didn't initialize one parameter correct. Please add the line

Code: Select all

object.animateframes=1
to your project file as a work around. This error will be fixed in the next release.
MfG, Thomas
m_stoss
Posts: 34
Joined: Thu Oct 19, 2006 12:05 pm
Location: Berlin
Contact:

Fri Feb 02, 2007 11:21 am

Hello Thomas,

Great! That did the trick!

Thank you for this quick response and help

Yours,
Michael
Locked