Ni link between pano

Post Reply
befamao
Posts: 2
Joined: Thu Jun 06, 2019 6:13 pm

Fri Oct 15, 2021 9:13 am

Hello all !

I have some issues with my two last GSV uploads, there is no links between my panos
One has been uploaded 3 weeks ago (https://goo.gl/maps/RT2rJsQj6vDkgJmk8 ) and one 1 week ( https://goo.gl/maps/ztZG7C2YKWC7x8zy5 ).
Is there issues with Pano2VR or Google part ? i tried to update the first a week ago and it still the same.
What can i do to fix it ?

Thank you all !
BrideValley
Posts: 29
Joined: Fri Sep 29, 2017 2:13 pm
Location: England

Thu Oct 21, 2021 5:11 am

I have the same problem. Anyone else?
befamao
Posts: 2
Joined: Thu Jun 06, 2019 6:13 pm

Thu Oct 28, 2021 8:09 pm

Hello,

I waited for 2 months and one of them is ok now...

Patience.

Regards.
Trench
Posts: 59
Joined: Fri Mar 15, 2019 12:17 pm

Fri Nov 26, 2021 12:57 pm

I have the same problem, after 10 days you don't see the links of the published virtual tour no arrows.
I would like to delete it and republish it because once the arrows appeared after a few hours.
Trench
Posts: 59
Joined: Fri Mar 15, 2019 12:17 pm

Fri Nov 26, 2021 1:03 pm

befamao wrote:
Fri Oct 15, 2021 9:13 am
Hello all !

I have some issues with my two last GSV uploads, there is no links between my panos
One has been uploaded 3 weeks ago (https://goo.gl/maps/RT2rJsQj6vDkgJmk8 ) and one 1 week ( https://goo.gl/maps/ztZG7C2YKWC7x8zy5 ).
Is there issues with Pano2VR or Google part ? i tried to update the first a week ago and it still the same.
What can i do to fix it ?

Thank you all !
Do the links work now? Did the arrows appear? How long did you have to wait on average?
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 11835
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Fri Nov 26, 2021 2:05 pm

Hi,
The Google Issue Tracker is showing an ongoing issue with nodes not linking, on the 2nd Nov, the support agent passed on the details to the engineering team.
No further information, so still looking at it.
Keep testing as at some point it will probably just start working.
Regards,
Garden Gnome Support
If you send an e-mail to support please send a link to the forum post for reference.
support@ggnome.com
https://ggnome.com/wiki/documentation/
Trench
Posts: 59
Joined: Fri Mar 15, 2019 12:17 pm

Fri Nov 26, 2021 2:51 pm

Hopki wrote:
Fri Nov 26, 2021 2:05 pm
Hi,
The Google Issue Tracker is showing an ongoing issue with nodes not linking, on the 2nd Nov, the support agent passed on the details to the engineering team.
No further information, so still looking at it.
Keep testing as at some point it will probably just start working.
Regards,
Perfect thank you so much Hopki, then I'll wait.
Post Reply