Unknown Place

Post Reply
User avatar
panox
Posts: 253
Joined: Mon Mar 12, 2007 11:03 pm
Contact:

Thu Feb 20, 2020 11:55 am

How can I get rid of this "Unbekannter Ort" (unknown place)?
The map is showing the right place.
snap333.jpg
snap333.jpg (86.65 KiB) Viewed 1956 times
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 10752
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Thu Feb 20, 2020 12:50 pm

Hi Harald,
In the project file do you have a place set?
When did you upload the project?
Regards,
Hopki
Hopki
Garden Gnome Software Support
If you send an e-mail to support please send a link to the forum post for reference.
support@ggnome.com
https://ggnome.com/wiki/documentation/
User avatar
panox
Posts: 253
Joined: Mon Mar 12, 2007 11:03 pm
Contact:

Thu Feb 20, 2020 1:16 pm

Hi Hopki,

thank you for your hint!
snap335.jpg
snap335.jpg (172.61 KiB) Viewed 1942 times
Best regards

Harald
BWhitmore
Posts: 4
Joined: Fri Feb 21, 2020 1:08 pm

Fri Feb 21, 2020 1:46 pm

Hi Hopki
You said:
In the project file do you have a place set?
Where, in the project file is that? There's 'user data' for each pano in the project which includes title, description, lat and lon, and I also add other metadata to each image in Lightroom. However, my 360s on Streetview always have the heading 'Unknown place'.
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 10752
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Fri Feb 21, 2020 4:17 pm

Hi,
Please see the video on this page: https://ggnome.com/doc/pano2vr/6/gsv-basic-workflow/
You need to follow the instructions, add panoramas, geo-locate them on to maps, add links using the location data, then add a place, copy to all nodes if all the nodes are in the same place and then upload.
Regards,
Hopki
Hopki
Garden Gnome Software Support
If you send an e-mail to support please send a link to the forum post for reference.
support@ggnome.com
https://ggnome.com/wiki/documentation/
User avatar
soulbrother
Posts: 429
Joined: Tue Apr 08, 2008 7:01 pm
Location: München
Contact:

Tue Jul 14, 2020 9:19 am

Martin,
one more detailed question:
is the sequence important, or does it work without problems, if the place is saved first and copied to all panos of the same tour - and afterwards the geolocation and linkin will be done?
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 10752
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Mon Jul 20, 2020 8:35 pm

Hi,
As long as all the data is added before you upload it will be fine.
That said you can always update a tour so if you have missed a node, just select the upload project button.
This may take longer to update on Google than uploading with all the correct data from the start.
Regards,
Hopki
Garden Gnome Software Support
If you send an e-mail to support please send a link to the forum post for reference.
support@ggnome.com
https://ggnome.com/wiki/documentation/
Post Reply