Grey screen instead of pano in wp !

Everything concerning the Wordpress/Joomla/Drupal plugins
vincen
Posts: 23
Joined: Sun Oct 19, 2008 3:51 pm

Thu Sep 11, 2014 1:56 pm

Using wp 3.5 with latest version of Pano2VR and plugin installed in WP. Here is result: http://www.skivr.com/?p=2204
On my pano preview displays but when I want to load panorama or full screen I just get grey screen :(
Below I loaded the test pano from gg website and it loads fine !

What can be the reason of grey screen ?

Thanks

Vincèn
vincen
Posts: 23
Joined: Sun Oct 19, 2008 3:51 pm

Sun Sep 21, 2014 9:34 am

No one has an idea about the issue ?
trev
Posts: 19
Joined: Tue Sep 14, 2010 11:29 am
Location: Hampshire, UK

Wed Sep 24, 2014 2:50 pm

Try downloading the latest version of Pano2VR and regenerate the files. I had the same problem recently and this seemed to fix it.

Trevor
vincen
Posts: 23
Joined: Sun Oct 19, 2008 3:51 pm

Thu Sep 25, 2014 7:22 am

trev wrote:Try downloading the latest version of Pano2VR and regenerate the files. I had the same problem recently and this seemed to fix it.
Already with the latest version ! I'll try again and let you know !
vincen
Posts: 23
Joined: Sun Oct 19, 2008 3:51 pm

Thu Sep 25, 2014 7:33 am

Still same issue :( http://www.skivr.com/?p=2204
Direct link to gpkg if someone wants to test it ? htp://www.skivr.com/wp-content/uploads/2014/09/pano1.ggpkg
trev
Posts: 19
Joined: Tue Sep 14, 2010 11:29 am
Location: Hampshire, UK

Thu Sep 25, 2014 10:40 am

It's a long shot but if you have set the 'download/preview' setting in the 'Advanced Setting' tab to 'Grayscale' try changing it to 'Color' or 'None'.

Trevor
vincen
Posts: 23
Joined: Sun Oct 19, 2008 3:51 pm

Thu Sep 25, 2014 2:02 pm

trev wrote:It's a long shot but if you have set the 'download/preview' setting in the 'Advanced Setting' tab to 'Grayscale' try changing it to 'Color' or 'None'.
Still the same :cry: :roll:
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 10748
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Thu Sep 25, 2014 3:16 pm

Hi Vincen,
Can you send over your ggpkg?
Regards,
Hopki
Hopki
Garden Gnome Software Support
If you send an e-mail to support please send a link to the forum post for reference.
support@ggnome.com
https://ggnome.com/wiki/documentation/
vincen
Posts: 23
Joined: Sun Oct 19, 2008 3:51 pm

Thu Sep 25, 2014 3:18 pm

Hopki wrote:Can you send over your ggpkg?
Sure you can download it from here: http://www.skivr.com/wp-content/uploads/pano.ggpkg not sure if I'm doing something wrong or a bug ? using current version of Pano2VR !

Thanks
vincen
Posts: 23
Joined: Sun Oct 19, 2008 3:51 pm

Mon Sep 29, 2014 6:02 pm

Some news Hopki about the issue ?
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 10748
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Mon Sep 29, 2014 9:38 pm

Hi,
Im getting a file not found message.
Have you taken it off the server.
Regards,
Hopki
Hopki
Garden Gnome Software Support
If you send an e-mail to support please send a link to the forum post for reference.
support@ggnome.com
https://ggnome.com/wiki/documentation/
vincen
Posts: 23
Joined: Sun Oct 19, 2008 3:51 pm

Tue Sep 30, 2014 7:51 am

Hopki wrote:Im getting a file not found message.
Have you taken it off the server.
Oups yep sorry file is back there: http://www.skivr.com/wp-content/uploads/pano.ggpkg
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 10748
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Tue Sep 30, 2014 10:31 pm

Grabbing at straws here but try replacing è, with e in Vincèn.
You can test the ggpkg by right clicking on it and open with Pano2VR 4.5.1.
If it opens then its good to go.

If still not opening it may be upload the complete project so I can have a look.
Regards,
Hopki
Hopki
Garden Gnome Software Support
If you send an e-mail to support please send a link to the forum post for reference.
support@ggnome.com
https://ggnome.com/wiki/documentation/
vincen
Posts: 23
Joined: Sun Oct 19, 2008 3:51 pm

Wed Oct 01, 2014 8:58 am

Hopki wrote:Grabbing at straws here but try replacing è, with e in Vincèn.
You can test the ggpkg by right clicking on it and open with Pano2VR 4.5.1.
If it opens then its good to go.
If still not opening it may be upload the complete project so I can have a look.
Removed the accent but still the same :( Tested with Pano2VR and it opens grey also ! I send you by pm share link so you can download files you need and please let me know quickly if you find something ;)
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 10748
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Wed Oct 01, 2014 1:55 pm

HI Vincen,
I downloaded your files and it works for me?
However looking at your XML we spotted your pan is 5,5. Changed this to 5.5 and it worked so is a localisation problem.
If you change your pan to 5 in Pano2VR it should work.

The odd thing is this was an old bug that was fixed and Thomas also has a localised computer which does not show the problem??
This is very odd, can you give me more information regarding your computer.
Platform, OS, local settings you are using, etc, etc.

Can you produce a working output if using the normal template is used and not the ggpkg package template?
Regards,
Hopki
Hopki
Garden Gnome Software Support
If you send an e-mail to support please send a link to the forum post for reference.
support@ggnome.com
https://ggnome.com/wiki/documentation/
Post Reply