WordPress Error: "Loading... 0%"

Everything concerning the Wordpress/Joomla/Drupal plugins
Post Reply
User avatar
wild_valley
Posts: 2
Joined: Thu Feb 18, 2021 2:59 pm
Location: Oregon, USA
Contact:

Thu Feb 18, 2021 7:26 pm

Hello,

I am trying to get my first tour up and going on WordPress. I have made multiple tours of various sizes and complexity and they all run well when I host them locally. However none of them work on my WordPress site. The .ggpkg files upload fine but only the skin shows up and says, "Loading... 0%". Here are some examples: https://wildvalleystudio.com/test2/ https://wildvalleystudio.com/multnomah-falls/ https://wildvalleystudio.com/bnmbnm/ I am using WordPress 5.6.1 and Pano2VR 6.1.10 Thank you.
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 11131
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Fri Feb 19, 2021 6:45 pm

Hi,
Firstly I have moved this to the correct forum.
This way the right people will see it and have more chance of it being answered.

Looking at your page I see this: Origin https://wildvalleystudio.com is not allowed by Access-Control-Allow-Origin.
So you have some CORS security issues.
Regards,
Hopki
Garden Gnome Support
If you send an e-mail to support please send a link to the forum post for reference.
support@ggnome.com
https://ggnome.com/wiki/documentation/
User avatar
wild_valley
Posts: 2
Joined: Thu Feb 18, 2021 2:59 pm
Location: Oregon, USA
Contact:

Sat Feb 20, 2021 12:05 am

Great, thank you. This gives me a starting point.
Post Reply