Assets not linking in Wordpress gpkg

Everything concerning the Wordpress/Joomla/Drupal plugins
Post Reply
User avatar
KRitchie
Posts: 58
Joined: Tue Apr 21, 2020 10:59 am
Location: Philadelphia, PA

Sun Apr 26, 2020 3:31 pm

Does anyone know why assets don't link up when you export a ggpkg for Wordpress. I have a image gallery and PDF that are loaded in the Assets panel and work when tested locally. When I export the ggpkg and upload via Wordpress plugin the gallery and PDF popup have broken links.
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 12354
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Mon Apr 27, 2020 9:30 am

Hi,
With Wordpress links get broken.
We added a fix for this.
Use the placeholder $(r) in front of the other.
Think of it as keeping the relative path.
Example, to open a popup image you would use:
Set Value, $(r)$(hu)
Regards,
Garden Gnome Support
If you send an e-mail to support please send a link to the forum post for reference.
support@ggnome.com
https://ggnome.com/wiki/documentation/
User avatar
KRitchie
Posts: 58
Joined: Tue Apr 21, 2020 10:59 am
Location: Philadelphia, PA

Mon Apr 27, 2020 10:41 pm

Thanks so much for that answer.
User avatar
360Texas
Moderator
Posts: 3642
Joined: Sat Sep 09, 2006 6:06 pm
Location: Fort Worth, Texas USA
Contact:

Wed Apr 29, 2020 9:43 pm

CMS means Content Management System
For example Wordpress is a directory file structure where like all .doc files are in a /asset/document folder. Picture files are in an /assets/image folder

Should note that we do not use Wordpress.

Link types written like this

Relative: is only the relative to the current page like: /assets/filename

Hard coded link includes the domain (https/360texas.com name and folder and file names) like: https/360texas.com/assets/filename.jpg


Reference:

https://www.wpbeginner.com/beginners-gu ... structure/
Dave
Pano2VR Forum Global Moderator
Image
Visit 360texas.com
dewilloyd
Posts: 2
Joined: Wed Feb 17, 2021 3:00 pm

Fri Jul 15, 2022 8:07 pm

I wonder if you could help me?

Ive created a tour which has a number of galleries in it based on this lovely example project :
viewtopic.php?t=15589

However... everything works fine locally but not on my wordpress site.

Ive been looking for a fix and came across this thread but I have no idea where I am meant to add $(r)???
“Use the placeholder $(r) in front of the other.”

One ‘Mouse Click’ action on ‘ht_gallery’ sets this string:
<iframe src="assets/$(hd)/index.html" width="100%" height="100%" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" frameborder= "0" ></iframe>

Apologies for being such a ‘skin’ newb!
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 12354
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Sat Jul 16, 2022 2:31 pm

Firstly, moved the topic to the correct forum.
This is in the useful post index pinned at the top. :D
viewtopic.php?p=66980#p66980
Regards,
Garden Gnome Support
If you send an e-mail to support please send a link to the forum post for reference.
support@ggnome.com
https://ggnome.com/wiki/documentation/
Post Reply