Quicktime 7.1.5 Update -> Error

Q&A about the latest release Version
Locked
panocanarias
Posts: 28
Joined: Sat Sep 09, 2006 7:28 pm
Location: Tenerife, Canary Islands, Spain

Quicktime 7.1.5 Update -> Error

Post by panocanarias » Wed Mar 07, 2007 1:18 am

After updating Quicktime to new 7.1.5. version
I can't open .mov file anymore (open after creation).
Results in Status: Error -50
Open .mov file directly with quicktime or within html-page works fine.
Reinstalling both QTand P2qtvr did not help.
Any idea?
Klaus

User avatar
thomas
Chief Gnome
Posts: 2537
Joined: Fri Sep 01, 2006 3:56 pm
Location: Vienna, Austria
Contact:

Post by thomas » Fri Mar 09, 2007 2:20 am

:? Seems as if QT 7.1.5 has changed the interface for embedding.... I will try to fix this over the weekend.
MfG, Thomas

rjvega
Posts: 3
Joined: Fri Mar 09, 2007 3:22 am
Location: Corvallis OR USA
Contact:

Quicktime 7.1.5

Post by rjvega » Fri Mar 09, 2007 3:24 am

Selection of initial point for the .MOV no longer works.

panocanarias
Posts: 28
Joined: Sat Sep 09, 2006 7:28 pm
Location: Tenerife, Canary Islands, Spain

Post by panocanarias » Fri Mar 09, 2007 3:53 am

Thank you Thomas,
not very urgent.
Strange that only me and rjvega reported problems by now.
Did you read the QT 7.1.5 thread on quicktime-vr List? Sure, you did!
Klaus

User avatar
thomas
Chief Gnome
Posts: 2537
Joined: Fri Sep 01, 2006 3:56 pm
Location: Vienna, Austria
Contact:

Post by thomas » Sun Mar 11, 2007 12:12 am

Ok, Pano2QTVR version 1.5.3 is out which should fix this issue.
MfG, Thomas

panocanarias
Posts: 28
Joined: Sat Sep 09, 2006 7:28 pm
Location: Tenerife, Canary Islands, Spain

Post by panocanarias » Sun Mar 11, 2007 3:39 pm

Yes, issue fixed !
Thank you, Thomas.
Klaus

Locked

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest