after a few uses images load horizontal? this is normal.

Q&A about the latest versions
Post Reply
PixPool-51
Posts: 94
Joined: Thu Oct 16, 2008 11:47 am

Fri Mar 07, 2014 4:35 pm

Hello everyone,

I have problems with 2VR object, after a few uses images load
horizontal? this is normal.

thank you in advance for your answers

P.
Attachments
Capture d’écran 2014-03-07 à 16.32.18.png
Capture d’écran 2014-03-07 à 16.32.18.png (199.7 KiB) Viewed 2027 times
PhotoSpherix
Posts: 293
Joined: Wed Oct 22, 2008 9:45 pm
Location: Beech Grove
Contact:

Fri Mar 07, 2014 5:24 pm

No it is not. Did you shoot them portrait? If so it could be part of the way your OS reacts to the settings. I know that every image that I add to object2vr has gone through photoshop long before they get added.
PhotoSpherix
Starting a revolution in Photography
360 Product Photography
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 10463
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Fri Mar 07, 2014 7:00 pm

Hi,
I would guess by the shape of your object you would have shot portrait.
If you have Pro or Studio you can rotate the images in the Image Processing section.
Otherwise you have to rotate then outside of Object2VR.
Regards,
Hopki
Hopki
Garden Gnome Software Support
If you send an e-mail to support please send a link to the forum post for reference.
support@ggnome.com
https://ggnome.com/wiki/documentation/
PixPool-51
Posts: 94
Joined: Thu Oct 16, 2008 11:47 am

Sat Mar 08, 2014 9:11 am

hello,

Thank you for the information ... in fact the images are processed. I was worried it was not systematic ...

Also they are very good tools: Pano2 and Object2

cordially :D
Post Reply