Problem with Hotspot

Q&A about the latest versions
Post Reply
joergmark
Posts: 2
Joined: Fri Mar 27, 2020 1:04 pm

Sat Mar 28, 2020 1:09 am

Hi I have a Object2VR Project with a Point Hotspot.
When the HTML 5 file opens in the browser the hotspot appears at the location It is positioned in the skin - not where it should be according to the placement in the hotspot tool.

when I interact with the mouse and rotate the view it jumps into place.

what can I do in order to get the hotspot placement on load correct?

cheers
Jörg-Mark

wrong placement:
Screenshot 2020-03-28 at 01.03.52.png
Screenshot 2020-03-28 at 01.03.52.png (437.02 KiB) Viewed 1350 times
correct placement:
Screenshot 2020-03-28 at 01.04.00.png
Screenshot 2020-03-28 at 01.04.00.png (423.04 KiB) Viewed 1350 times
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 11826
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Sat Mar 28, 2020 9:38 am

Hi Jörg,
I can not say I have seen this, can you send in your prophecy, so o2vr and ggsk files as well as your images.
Regards,
Garden Gnome Support
If you send an e-mail to support please send a link to the forum post for reference.
support@ggnome.com
https://ggnome.com/wiki/documentation/
Yannis
Posts: 4
Joined: Sun Jun 03, 2018 11:42 am
Location: Canada

Tue Nov 02, 2021 3:47 pm

Hi,

I have the same problem.
The hotspot appear at the wrong place...but not on every loading!
When you rotate the product, it's fine the hotspot goes at the right place

???
:?

Thanks
Y.
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 11826
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Tue Nov 02, 2021 9:01 pm

Hi,
Please send in your project, need something that we can build and reproduce the issue with.
Also details about your computer, graphics etc.
Regards,
Garden Gnome Support
If you send an e-mail to support please send a link to the forum post for reference.
support@ggnome.com
https://ggnome.com/wiki/documentation/
Post Reply