Timer does not work under hotspots

Special forum to share and discuss skins for Pano2VR and Object2VR
Post Reply
User avatar
jare
Posts: 355
Joined: Thu Mar 19, 2009 1:26 pm
Location: RU/CZ
Contact:

Timer does not work under hotspots

Post by jare » Thu Aug 02, 2018 10:51 am

Hi,

I want to create text tooltip for hotspot, that will dissapear after 3 seconds. But it seems that the timer doesn't work as a child of hotspot template. The tooltip is not visible at all. Is this bug?
Attachments
Untitled-1.jpg
Untitled-1.jpg (256.47 KiB) Viewed 321 times

User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 9082
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Re: Timer does not work under hotspots

Post by Hopki » Thu Aug 02, 2018 11:07 am

Hi Jare,
Correct, just have the times as a parent element in the tree.
This is how the animated hotspots work.
Regards,
Hopki

User avatar
jare
Posts: 355
Joined: Thu Mar 19, 2009 1:26 pm
Location: RU/CZ
Contact:

Re: Timer does not work under hotspots

Post by jare » Thu Aug 02, 2018 11:26 am

Hi Martin,

still can not figure it out :(
Do you mean to place the hotspot template element as a child of a timer? I have not only one graphic element under hs template, but need to animate only one.
Attachments
Untitled-1.jpg
Untitled-1.jpg (100.5 KiB) Viewed 317 times

User avatar
jare
Posts: 355
Joined: Thu Mar 19, 2009 1:26 pm
Location: RU/CZ
Contact:

Re: Timer does not work under hotspots

Post by jare » Thu Aug 02, 2018 5:23 pm

Upd: resolved finally, the trick was that the timer must not be blaced inside the hotspot template.
http://pindora.com/virtual_tours/meteora/tour.html

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests