Problem with filtering Maps via Tags

Special forum to share and discuss skins for Pano2VR and Object2VR
Post Reply
FSodomann
Posts: 5
Joined: Fri May 19, 2017 1:25 pm

Problem with filtering Maps via Tags

Post by FSodomann » Thu Mar 15, 2018 8:04 am

Hi all,

i have a problem with an old projekt. I used tags to filter a multilevel tour. When i did it everything just worked fine. Yesterday my customer calls me and tells me that the filter is no longer working. Now when you open up the tour it showas all the nodes (it should only show the ground floor) and if you click on a button to filter the panos it shows none of them. Any idea what went wrong? It all worked totally fine just a few month ago.

Here is the Link to the Pano:
www.sodomann.com/test

The actions on the map are: initalise / set value / "ebene 1" / $self
Bildschirmfoto 2018-03-15 um 07.45.02.png
Bildschirmfoto 2018-03-15 um 07.45.02.png (25.27 KiB) Viewed 288 times
And for the buttons: on klick /set value / "ebene 1" / "map 1"
Bildschirmfoto 2018-03-15 um 07.46.31.png
Bildschirmfoto 2018-03-15 um 07.46.31.png (24.51 KiB) Viewed 288 times
Does anyone know what went wrong?

User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 9730
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Re: Problem with filtering Maps via Tags

Post by Hopki » Tue Apr 24, 2018 9:01 pm

Hi,
This sounds very odd, the link does not work.
Regards,
Hopki

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests