YouTube video not load in HotSpot

Special forum to share and discuss skins for Pano2VR and Object2VR
Post Reply
rostlerkk
Posts: 46
Joined: Thu Mar 08, 2018 12:44 pm
Location: Kežmarok, Slovakia

Fri Mar 09, 2018 1:56 pm

Hi,

i will show Text area and YouTube video, if user make "mouse over" Hotspot.

It work nice here : http://www.tuur.ee/tuurid/11-stenbock/v ... ltour.html - Node Government Session Hall, hotspot video

By me Text area show good, but YouTube video not. Any idea how to solve this problem ? Thanks for your help guys ..
Attachments
GGNOME.rar
(12.03 KiB) Downloaded 23 times
User avatar
Hopki
Gnome
Posts: 10467
Joined: Thu Jan 10, 2008 3:16 pm
Location: Layer de la Haye, Essex UK
Contact:

Fri Mar 09, 2018 4:44 pm

Hi,
Managed to have a good look at this.
Firstly you have the actions to chance the variable in the hotspot graphic, this has the problem that when the video shows it would cover the hotspot so activating the mouse leave.
The upshot of this is it will quickly toggle between enter and leave.
I moved the two actions to the Hotspot Template and remove them from the hotspot image.

The video element requires a visible action rather than an Alpha action for it to trigger the play.
So I removed the logic block from the Alpha setting and moved it to the visible setting.
It now works as you require.

Regards,
Hopki
Attachments
ggnome.ggsk
(1.79 KiB) Downloaded 31 times
Hopki
Garden Gnome Software Support
If you send an e-mail to support please send a link to the forum post for reference.
support@ggnome.com
https://ggnome.com/wiki/documentation/
rostlerkk
Posts: 46
Joined: Thu Mar 08, 2018 12:44 pm
Location: Kežmarok, Slovakia

Mon Mar 12, 2018 7:40 am

Hi Hopki,

thanks for you help, it works very well 8)

Regards,
rostlerkk
Post Reply