Vr cardboard pano showing lines and missing hotspots

Special forum to share and discuss skins for Pano2VR and Object2VR
Post Reply
JulianT
Posts: 9
Joined: Mon Sep 05, 2011 6:37 pm

Vr cardboard pano showing lines and missing hotspots

Post by JulianT » Tue Apr 17, 2018 1:33 pm

Hello guys
I’m doing VR cardboard panos… Well trying to… And I encounter some problems

1) It seems a bit slow. I guess this is normal because it works in chrome with 2 html at a time (right eye and left eye). And it has to track both html with the gyroscope at the same time. But is there any way to speed it up? What resolution should I use for each eye? Should it be 1:1 ratio? Should it be 640x480? 1280x720? Could you help me with that? When I say it’s slow I mean is not fluid, it’s like stepped, skipping degrees.

2) Projection: I was using rectilinear projection. But is not the correct one, I should use stereographic projection. The problem is that when I changes to stereographic projection, a line shows in the union of the cube faces. Is this normal? Can this be fixed? (picture attached)

3) Another weird thing happened when I switch to stereographic projection. Hotspots disappeared. Actually the hotspot is there but the image of the hotspot is not shown. In the same panorama when I switch to rectilinear, the hotspot image appears again. Any ideas?

Thank you
Attachments
lines.JPG
lines.JPG (43.18 KiB) Viewed 48 times

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest