Search found 254 matches

by skyfocus
Fri Nov 18, 2016 1:21 pm
Forum: Pano2VR/Object2VR Skins
Topic: Skin Placeholder for hotspot-description
Replies: 8
Views: 1708

Re: Skin Placeholder for hotspot-description

but .... not done yet :roll:
by skyfocus
Fri Nov 18, 2016 1:03 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: Version 5.1 beta issue with 'loaded' condition
Replies: 12
Views: 2839

Re: Version 5.1 beta issue with 'loaded' condition

I don't know if I should post this in a separate forum post but found another anomaly in 5.1 beta.

In 5.1 beta the new video element that can be placed in a skin is corrupting the skin-live-preview ... maybe a know issue ?

Regards,

Arjan
by skyfocus
Fri Nov 18, 2016 12:04 pm
Forum: Pano2VR/Object2VR Skins
Topic: Skin Placeholder for hotspot-description
Replies: 8
Views: 1708

Skin Placeholder for hotspot-description

Hi, I'm working on a tour where I want to make popups containing video's. Beside the video there has to be a title and a description in it. I found an example skin where this is done for each popup. The title, description and link to the video are inside the skin. For all popups I have to create a s...
by skyfocus
Sun Nov 13, 2016 5:09 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: Version 5.1 beta issue with 'loaded' condition
Replies: 12
Views: 2839

Re: Version 5.1 beta issue with 'loaded' condition

OS is Windows 10 x64 pro (new install) with up-to-date Safari.
There could be more settings involved, I'll PM you the project.

Regards,

Arjan
by skyfocus
Sun Nov 13, 2016 3:30 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: Version 5.1 beta issue with 'loaded' condition
Replies: 12
Views: 2839

Re: Version 5.1 beta issue with 'loaded' condition

Hi, I found another bug that also seams to be triggered by this radar beam switch. When there is a google-map used in the skin with the beam-switch de-selected a pinned video will not be on it's pinned location but floating around and changes it's place while turning. When the radar beam switch is s...
by skyfocus
Sun Nov 13, 2016 3:23 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: Howto merge two tours into one ?
Replies: 4
Views: 1866

Re: Howto merge two tours into one ?

Ok, that sounds like a very handy feature, I'll try it and report back on how it's going ...

regards,

Arjan
by skyfocus
Tue Nov 08, 2016 11:00 am
Forum: Pano2VR general
Topic: 5.1 beta output is using different tile-folder-names
Replies: 4
Views: 1449

Re: 5.1 beta output is using different tile-folder-names

Hello Arjan, we changed the default settings for tile names for new projects to tiles/$y/cf_%c/l_%l/c_%x/tile_%y.jpg but on old projects created with < Pano2VR 5.1 it should keep tiles/$n/cf_%c/l_%l/c_%x/tile_%y.jpg as the setting, so normally it should not regenerate the output tiles. We changed t...
by skyfocus
Tue Nov 08, 2016 10:54 am
Forum: Pano2VR general
Topic: Howto merge two tours into one ?
Replies: 4
Views: 1866

Howto merge two tours into one ?

Hi, I have discussed this in the past and when moving from pano2VR V4 to V5 this issue was already a concern to me. I was used to have a config file per node, in V5 it is one config file per tour. I'm now working on two tours, one with 80 photo's and one 20 photo's. They are setup separately with th...
by skyfocus
Mon Oct 24, 2016 4:29 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: 5.1 beta output is using different tile-folder-names
Replies: 4
Views: 1449

Re: 5.1 beta output is using different tile-folder-names

I've justed tested it again with a tour that I've made with pano2VR 5.1 beta, when re-building it again in 5.0.3 it regenerate all images with the image name instead off the node-name in 5.1b.

Are you on Windows or Apple ?

Regards,

Arjan
by skyfocus
Mon Oct 24, 2016 12:29 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: 5.1 beta output is using different tile-folder-names
Replies: 4
Views: 1449

5.1 beta output is using different tile-folder-names

Hi, I've tried to use Pano2VR 5.1 beta again but I'm forced to go back to 5.0.3. I'm working on a dozen of tours right now and every now and then a customer wants to change a tiny bit on his tour. This morning I wanted to correct a little typo in one of the tours and I hit the re-generate button. To...
by skyfocus
Mon Oct 24, 2016 11:10 am
Forum: Pano2VR general
Topic: Version 5.1 beta issue with 'loaded' condition
Replies: 12
Views: 2839

Re: Version 5.1 beta issue with 'loaded' condition

Hi Hopki,

I've tried that, I have copied the loading-box from the simplex-V5 skin and tested it in my skin.
It also stays visible ... I'll PM you my skin ....

Regards,

Arjan
by skyfocus
Fri Oct 21, 2016 2:21 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: Background sound changing volume
Replies: 8
Views: 2076

Re: Background sound changing volume

Hi, I see you are using node Markers instead off changing the volume in the hotspot, any reason for that ? Checked this setup and this also breaks when the initial volume (or somewhere in the tour) is set to 0. When you make a change in the Skin and set "Marker 2" --> "set volume" from 0.6 to 0, the...
by skyfocus
Fri Oct 21, 2016 12:32 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: Version 5.1 beta issue with 'loaded' condition
Replies: 12
Views: 2839

Version 5.1 beta issue with 'loaded' condition

Hi, Installed Pano2VR 5.1 beta yesterday and I noticed in the output tour that the "loading" window does not disappear anymore. This pop-up screen I use is pretty much the default that is in most of pano2vr's example skins. In the actions is a rule that says "if loaded --> Hide Element --> $self". I...
by skyfocus
Tue Oct 18, 2016 9:29 am
Forum: Pano2VR general
Topic: Background sound changing volume
Replies: 8
Views: 2076

Re: Background sound changing volume

Hi Hopki, That's exactly what I have now in my toolbar to mute (pause) and turn on (pause/play) the sound. This works for the pano you are looking at, but when proceeding in the tour to the next pano (with the volume changing node-marker) the sound will turn back on again. If somebody does not want ...
by skyfocus
Sun Oct 16, 2016 10:10 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: Background sound changing volume
Replies: 8
Views: 2076

Re: Background sound changing volume

Hi Hopki,

I've looked at your solution, but this is the same as my scenario 3 .... when making a toolbar skin button to mute _background, the sound is turned back on when clicking on the next pano ....

regards,

Arjan