Search found 254 matches

by skyfocus
Sun Dec 16, 2012 11:57 am
Forum: Pano2VR general
Topic: Problem with external .png in media
Replies: 4
Views: 1443

Re: Problem with external .png in media

It is on another domain server, that's the whole idea. The tour is running on the customers server and I'm not allowed to put changing content on this server. I generate the agenda screenshot with some linux scripts on my own server. But I don't see a difference with links I've used in the past link...
by skyfocus
Sat Dec 15, 2012 7:54 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: Pan2vr 4 Beta 2.0 sound bug ?
Replies: 3
Views: 1368

Re: Pan2vr 4 Beta 2.0 sound bug ?

I fixed this by batch replacing the missing xml lines in de config files:

Find the next reg-exp:

</position>
.*<id>

And replace it with:

</position>
<videorect/>
<type>audio</type>
<id>

(I use Actual Search & Replace to do this)

Arjan
by skyfocus
Sat Dec 15, 2012 6:40 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: Problem with external .png in media
Replies: 4
Views: 1443

Re: Problem with external .png in media

Ok, interesting feature in firefox, never used that. But I'm never to old to learn things. But ..... You are pointing out an error that something is not loading. If I follow that link it's another media button in the same panorama. As you can see this error also appears in the panorama version that ...
by skyfocus
Sat Dec 15, 2012 6:14 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: single quote ' in title breaks index.html in 4.0
Replies: 13
Views: 5078

Re: single quote ' in title breaks index.html in 4.0

I'm talking about the ' not the ` ... this character is used in many dutch names. There is no wordprocesser involved here. I investigated the generated index.html below and found two places where the ' quote comes back. The first place is the title: <title>Auberge 't Asje</title> Here it is tra...
by skyfocus
Wed Dec 12, 2012 5:38 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: Problem with external .png in media
Replies: 4
Views: 1443

Problem with external .png in media

Hi, I ran in a problem with an external .png file that is used in the media part of the new 4.0 release. I'll try to descibe the problem. This problem only occurs online not on my local machine. And it happens in all browsers I have on windows 8 (firefox, chrome and IE latest versions). What happens...
by skyfocus
Fri Dec 07, 2012 9:00 am
Forum: Pano2VR general
Topic: Tweaking output of index.html and .js files
Replies: 4
Views: 2252

Tweaking output of index.html and .js files

Hi, I like my output directory clean and tidy. To do this I want to move all .js files to the recources directory. I managed to tweak the normal.ggt script to change the path to the .js files to resources, but after generating all files I always have to move the skin.js file and de pano2vr_player.js...
by skyfocus
Wed Dec 05, 2012 8:43 am
Forum: Pano2VR general
Topic: single quote ' in title breaks index.html in 4.0
Replies: 13
Views: 5078

single quote ' in title breaks index.html in 4.0

Hi, Maybe it's a known issue, I saw Thomas speaking of it that there is a problem with single quotes in hotspot-text in the beta 3. And that it will be fixed in the next relaese. I'm working with the 4.0 release and I noticed a problem with a single quote in the "title". The resulting index.html wil...
by skyfocus
Sun Dec 02, 2012 3:02 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: Batch processing in 4.0 stops at specific file
Replies: 1
Views: 825

Re: Batch processing in 4.0 stops at specific file

Looks like its just one start-config file with the problem ..... rebuilding it, and it works now ....

Arjan
by skyfocus
Sat Dec 01, 2012 9:49 am
Forum: Pano2VR general
Topic: Batch processing in 4.0 stops at specific file
Replies: 1
Views: 825

Batch processing in 4.0 stops at specific file

Hi, I'm using the batch processing tool a lot. Now I've switched to the 4.0 release and notice that the batch processing stops. And I notice that this is always at the same config file. Nu error no message at all, it just stops after processing the same config file time after time. Removing this fil...
by skyfocus
Wed Oct 31, 2012 11:51 am
Forum: Pano2VR general
Topic: Pan2vr 4 Beta 2.0 sound bug ?
Replies: 3
Views: 1368

Re: Pan2vr 4 Beta 2.0 sound bug ?

I found another more severe sound problem which is forcing me to downgrade to 3.1.4. After opening and saving the media the sounds are present in de panorama ... but when hopping to the next pano (with .swf links) the sounds of the first panorama are also present in the next panorama. It looks like ...
by skyfocus
Wed Oct 24, 2012 10:43 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: Video for Pano2VR version 4.
Replies: 16
Views: 7197

Re: Video for Pano2VR version 4.

Hi, For testing I'm using a video that I've put on a screen insite the panorama. This works o.k. for the pc (flash) platform. The video starts playing when opening the panorama. When opening the html5 version on an iPad ... nothing happens untill I tap on the black screen where I know that there is ...
by skyfocus
Wed Oct 24, 2012 5:00 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: cubic flashing in multiresolution panos showing local
Replies: 2
Views: 923

Re: cubic flashing in multiresolution panos showing local

serious ? But why ?

I'm not accessing external content ? Are the tiles seen as external content ?

And this is not a solution when working on a 200+ foto tour ..... tours I make should work on laptop and online ....

Arjan
by skyfocus
Wed Oct 24, 2012 3:35 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: cubic flashing in multiresolution panos showing local
Replies: 2
Views: 923

cubic flashing in multiresolution panos showing local

Hi, I get more and more complains that my VT's are not working on mobile divices. Probably the devices that are not supporting html5. I started looking into the multiresolution option and read a lot of post about this feature. Problem I have is that the resulting flash-panorama is very poor quality ...
by skyfocus
Tue Oct 23, 2012 9:06 am
Forum: Pano2VR general
Topic: Pan2vr 4 Beta 2.0 sound bug ?
Replies: 3
Views: 1368

Pan2vr 4 Beta 2.0 sound bug ?

Hi, Just rerendered a big tour that was made with the 3.1.4 version with the 4 Beta release . I notice that all sound was not playing in the resulting output. When opening the config file and then opening the media settings ... (no changes) .... closing the media settings, saving the config file and...
by skyfocus
Sun Oct 14, 2012 12:08 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: Image path source images in 4.0 Beta 2
Replies: 1
Views: 935

Image path source images in 4.0 Beta 2

Hi, I don't know if this is related with the new tour-builder option which I'm not using yet. But the image path to the source image is defaulted back to the absolute path of the image after saving the config-file. I'm moving projects around my harddisk and changing the image path everytime I move i...