Search found 10 matches

by KAB_NL
Sat May 18, 2019 4:07 pm
Forum: CMS Plugins
Topic: "Warning: Illegal string offset" in Wordpress
Replies: 12
Views: 2812

Re: "Warning: Illegal string offset" in Wordpress

So I went back to PHP 5.6 and the problem stopped. When I get some time I'll test the effect of my plugins and theme.
by KAB_NL
Wed May 01, 2019 9:56 pm
Forum: CMS Plugins
Topic: "Warning: Illegal string offset" in Wordpress
Replies: 12
Views: 2812

Re: "Warning: Illegal string offset" in Wordpress

Has there been any progress on this issue? I have had no problems until I upgraded my Server's PHP from 5.4 to 7.1 Now I am getting multiple media library warnings on import; examples follow: Warning: Illegal string offset 'file' in /home3/qlinear/public_html/360panos/wp-content/plugins/ggpkg-import...
by KAB_NL
Mon Jan 13, 2014 1:53 am
Forum: Pano2VR general
Topic: Mouse-over popup label for media image
Replies: 0
Views: 1141

Mouse-over popup label for media image

After some absence, I am getting back to tour building. My latest project requires adding still pop-up images to each pano scene in the tour. I have 15 scenes so adding all images in the skin is too cumbersome. I would like to use the Media feature in 4.1 pro but cannot find a way to add a short tex...
by KAB_NL
Mon Feb 15, 2010 5:25 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: MP3 audio stops playing
Replies: 6
Views: 1548

Re: MP3 audio stops playing

I use both 32k and 64k bit rates successfully at 22.05 Khz sampling. The lower rates work well for small bandwidth sounds, eg: voice only or single guitar with no extreme frequencies. Don't know if it makes the difference but I use Sound Forge to do the conversion. Example of 32 kbps mono file as ba...
by KAB_NL
Wed Jan 20, 2010 8:36 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: Hotspot creation problems
Replies: 29
Views: 9306

Re: Hotspot creation problems

This is an update to my earlier post quoted below. I am happy to report that Ver 2.3 Beta 5 appears to have fixed the problem. I am now having exactly the same issue but with a much smaller pano. This is happning with the Flash Format, I have not tried the QT format. The problem only appears to have...
by KAB_NL
Fri Jan 08, 2010 1:59 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: Hotspot creation problems
Replies: 29
Views: 9306

Re: Hotspot creation problems

I have found a workaround for the fatal program crash when trying to create a new area hotspot. First you need a *.png area hotspot file that has been created in a previous project. Next, create a copy and rename the file to suit the new project. Then when loading the input source file in the new pr...
by KAB_NL
Thu Jan 07, 2010 8:45 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: Hotspot creation problems
Replies: 29
Views: 9306

Re: Hotspot creation problems

Thanks for the workaround concept. I ran out of time on this project so had to finish with a basic point hotspot.
I will experiment with the stacking approach later.
I really like the ease of adding an area hotspot so hope someone out there can give us a fix for this feature problem.

Ken
(KAB_NL)
by KAB_NL
Wed Jan 06, 2010 9:07 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: Hotspot creation problems
Replies: 29
Views: 9306

Re: Hotspot creation problems

I am now having exactly the same issue but with a much smaller pano. This is happning with the Flash Format, I have not tried the QT format. The problem only appears to have started in the past month or so. I had no problem with this same software in early November. I am using Pano2VR 2.3 beta 4 wit...
by KAB_NL
Tue Apr 21, 2009 3:18 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: Disappearing Hotspots
Replies: 2
Views: 1079

Re: Disappearing Hotspots

I believe I have solved my problem. Running debug in Flash CS4 pointed to a Initiation error during a call for the linked SWF pano. I was using the full URL address for each hotspot which is not required if all SWFs are in the same directory. Problem went away when I limited the link address to the ...
by KAB_NL
Tue Apr 21, 2009 12:33 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: Disappearing Hotspots
Replies: 2
Views: 1079

Re: Disappearing Hotspots

I am experiencing the same problem with point hotspots in a group of SWFs that I have loaded on a test site. I originally thought the problem was due to an updated website and older versions of the swf. Deleting the Temporary download files in Explorer and then refreshing the page helped to cure thi...