Search found 6 matches

by DDittmann
Sun Feb 02, 2020 8:10 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: Chrome Not Working - HTML Outputs
Replies: 1
Views: 563

Chrome Not Working - HTML Outputs

Two and half years with Pano2VR and still my HTML outputs do NOT work with Chrome on computer/laptop. Did I miss the trick on this forum to fix? Now that IE is gone/going away on Windows based machines...what is the solution for Chrome moving forward?
by DDittmann
Sun Dec 29, 2019 9:03 pm
Forum: CMS Plugins
Topic: Wordpress.com
Replies: 10
Views: 4931

Re: Wordpress.com

Found answer...use a link directly to your ggpkg file located in your media folder....truncate the preview.jpg. Awesome...
by DDittmann
Sun Dec 29, 2019 6:17 pm
Forum: CMS Plugins
Topic: Wordpress.com
Replies: 10
Views: 4931

Re: Wordpress.com

Thanks Hopki...I went to .org Host and everything works excellent. Another question...since ggpkg is zipped is there separate CSS code I can use in the Advanced attribute that will allow tours to "fully" open in browser when site page is accessed by external Users? (just like linking to the Index.ht...
by DDittmann
Wed Dec 25, 2019 9:05 pm
Forum: CMS Plugins
Topic: Wordpress.com
Replies: 10
Views: 4931

Re: Wordpress.com

So...a year later after initial issue post. Is there still no option for ggpkg plugin to work on Wordpress.com Business sites? Shame if there hasn't been a solution yet!!!
by DDittmann
Mon Sep 09, 2019 6:14 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: Chrome does not display Pano's
Replies: 5
Views: 1134

Re: Chrome does not display Pano's

Got it Hopki...thanks for quick response. I always look for and follow your responses on other issues. I was hoping for a simple solution to allow Chrome to work locally like MS IE does. I deliver all the Output folders to my US Navy Clients copied to their local computers, and use Hyperlinks to HTM...
by DDittmann
Mon Sep 09, 2019 4:35 pm
Forum: Pano2VR general
Topic: Chrome does not display Pano's
Replies: 5
Views: 1134

Chrome does not display Pano's

First Post...2 year Pano2VR User. Since Pano2VR 5.0 all my Single Pano's and/or Tours never worked using Chrome. Hot spots show up, but the screen is either Grey or Black. Is there a setting within Pano2VR that I'm missing here? Using 6.06 now - 64 Bit with newest Chrome. Still the same issue!!! All...