Search found 10 matches

by Phil973
Wed Feb 22, 2012 7:30 pm
Forum: Pano2VR/Object2VR Skins
Topic: Embeded audioplayer ?
Replies: 0
Views: 1414

Embeded audioplayer ?

Hi, it’s me again… As you can see on this link, www.zooomez.fr/medias/vvsound/vm.html I have put is a play button in the top left corner, whiche plays an audio comment on the actual pano. But I have 2 problems : - Sometimes, without any reason, the audio hangs or fades, and I have to launch it again...
by Phil973
Wed Feb 22, 2012 5:52 pm
Forum: Pano2VR/Object2VR Skins
Topic: Gyro control on Android devices ?
Replies: 3
Views: 2711

Re: Gyro control on Android devices ?

I confirm, it works with my html5 skin on the Android device Asus transformer 2, but absolutely not smooth, very jerky, moving for no reason. If you want I can upload you a video. Where does it come from ? The bad support of the html5 in the browser ? A bad interpretation of the gyro infos ?
by Phil973
Mon Feb 20, 2012 11:42 pm
Forum: Pano2VR/Object2VR Skins
Topic: Gyro control on Android devices ?
Replies: 3
Views: 2711

Gyro control on Android devices ?

It is possible to activate the gyroscope control in hrml5 skins, for Apple devices... Is it possible to implement this functionality on Android devices ? I have an asus transformer 2 tablet, and it would be great if the pano could rotate with the device, as it is today possible with an Ipad !
by Phil973
Mon Feb 20, 2012 2:12 pm
Forum: Pano2VR/Object2VR Skins
Topic: Problem with "externalize" option...
Replies: 7
Views: 4581

Re: Problem with "externalize" option...

Thaaaaaaaaanks !

How do I do ? I have to download a new version of P2VR ??? A patch ???

Phil
by Phil973
Mon Feb 20, 2012 11:53 am
Forum: Pano2VR/Object2VR Skins
Topic: Externalize text ?
Replies: 2
Views: 1651

Re: Externalize text ?

Thanks for the answer, Hopki, but... As mentionned in this topic http://gardengnomesoftware.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=7121 (see the last post), I have problems with externalize skin, because I have rignt quotes (') in my skin, and it causes the extrenalized skin not to work properly, it hangs.....
by Phil973
Thu Feb 16, 2012 11:07 pm
Forum: Pano2VR/Object2VR Skins
Topic: Problem with "externalize" option...
Replies: 7
Views: 4581

Re: Problem with "externalize" option...

Thanks, Texas, but I solved the problem !!! If, anywhere in your skin, in a name or in a textfield you have this character ' (right quote or apostrophe in french) the externalized skin wont work. I think it is because there is a problem with this character in the html language. For instance, if a te...
by Phil973
Wed Feb 15, 2012 10:40 pm
Forum: Pano2VR/Object2VR Skins
Topic: Problem with "externalize" option...
Replies: 7
Views: 4581

Re: Problem with "externalize" option...

Thanks for the answer, but as I said in my previous post, I have the same problem with all the browsers, Chrome, Safari, Opera, Firefox and IE... My OS in Win7. I don't get any error message, simply it doesn't work, blank screen with the logo "get adobe flash player" and a text message "please enabl...
by Phil973
Tue Feb 14, 2012 9:23 am
Forum: Pano2VR/Object2VR Skins
Topic: Problem with "externalize" option...
Replies: 7
Views: 4581

Problem with "externalize" option...

Hi again... In the HTML tab I choose Enable HTML file + Externalize Pano images + Skin data and images... So I get a folder with : - the html file - the images and swf files needed for the skin - the 6 images of the pano - the swfobject.js file Everything seems to be good, but when I lauch the html ...
by Phil973
Tue Feb 14, 2012 6:46 am
Forum: Pano2VR/Object2VR Skins
Topic: Externalize text ?
Replies: 2
Views: 1651

Externalize text ?

Hi everybody

There is some text in my skin I would like to externalize (the comment about a pano for example) , so it can be easily changed without having to midify the skin.xls file.

I thought to in a text file located on an url which would be “called” by the skin.

Any idea ???

Best regards
by Phil973
Fri Jan 13, 2012 12:47 pm
Forum: Pano2VR/Object2VR Skins
Topic: Splash screen doesn't display at startup ?
Replies: 0
Views: 1561

Splash screen doesn't display at startup ?

Hi everibody ! I am a newbie on this forum, but working for several weeks on a skin which is soon finished. One question : when the first pano loads, it takes several seconds depending on the connection, and my welcome screen is only visible after a few seconds. Is there any way to force the display...